Nur8893 Maeshatr Benim regl dönemlerim çok ağrılı geçer ama kaşık ağrısı olur belim ağrımaz dı şimdide belim ağrıyınca 3 4 gündür olabilir mi acaba diye düşündüm ☺️ hayırlısı olsun inşallah canım nasip artık 🤲🏼 Dayanabilirsem beklicem ☺️
Maeshatr Nur8893 bende zor oldu ama negatif çıkmasından korktuğum için bekledim meğer zaten pozitifmişim birde erken gebelikte bile hiç beklemeden koyu renkli olmuştu günü eğey geçtiği için
ruyagrn Nur8893 hayirlisi olsun inşallah ❤️ben ilk gebeligimi adet gectikten 2 gun sonra ogrendim. Suanki de bir hafta gectikten sonra
leylasinan Nur8893 benim ilk hamileligimde daha günüm gelmeden anlamıştım belim inanilmaz ağrıyordu yolculukta ilk defa midem bulandi iki hafta sonra gittim hamile olduğumu öğrendim
Yineyenidennn Nur8893 çok haklısın canım insan hayal kırıklığı yaşıyor negatif görünce dayanabilirsen dayan kafanı meşgul et bir şeylerle ben bu konularda aklımda kalacağına öğreneyim rahatlıyım diyorum ama her insan farklı inşallah gönlüne göre olur her şey
Nur8893 Yineyenidennn Ben daha çıkmaz diye düşündüğüm için belkide yapmıyorum 🥹 Sen hamilemisin canım
Nur8893 Maeshatr İnşallah benim de öyle olur bugün ovülasyon testi yaptım elimde vardı koyulaşma var ama şu falan içmiştim .
Nur8893 ruyagrn Dün bel ağrım çok oldu canım hastaneye gittim negatif 2 çıktı 3 4 gün var adet tarihime Birdahaki ay nasip olur inşallah 🤲🏼
ruyagrn Nur8893 yaaa inşallah canim uzulme ben kac aydir oyle gecikme de yasiyordum hevesleniyoduk snra adet oluyordum simdi kismet oldu sizede inşallah kismet olur 🙏🙏