momtobe__ kızlar selam ben bebegimin gelisiminden hep endiseliyim. en son 10. haftada gittim simdi 12. haftadayim ve hep stresliyim. acaba yasiyoe mu diye dusunuyorum. henuz göbegim cikmadi. ama genital bölgemin tam üstünde kist gibi bi yumru elime geliyor o kese ya da bebek mi acaba bilen ya da ayni haftalarda öyle bir seyi hisseden var mı
Sibelasln momtobe__ bana da aynısı oluyor gibi sanki yüzüstü yattığım zaman sanki bir sertlik hissediyor gibiyim acaba bebek midir 11 hftalığım bende
Tubita momtobe__ bebek 11 haftalıkken sadece 50 gr hatta belki çok daha küçük o kadar katman altından senin onu hissetmen mümkün değil korkma o süreçlerde herkes aynı korkuları yaşıyor kanaman ağrın v.s yoksa doktor randevunu bekle
S-nss momtobe__ sanmıyorum daha çok minicik. Endişe etmeyin Allaha güvenin bizi yaşatan da öldüren de o. İnşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin😌
momtobe__ Sibelasln kaynanamlar bebek oldugunu söylüyor ama bilmiyorum bana pek mantikli gelmedi 2 gündür de o sisligi hissetmiyorum kendi annem de yukari cikmiatir diyor
mihraa_ Canım kanaman, ciddi bir ağrın sızın yoksa mantıken bir sorun da yok demektir. Çok düşünme öyle kolayca düşecek bişey değil. Gönlünü ferah tut. Bende daha 10 haftalığım ne göbek var ne bişey. Hamile değil gibi hissediyorum bazenn :))
momtobe__ mihraa_ doktora gitmek istemiyorum zaten randevu cok gec bulunuyor her yer hastalık ultrasona da sürekli girmek istemiyorum acikcasi. umarim gelisimi devam ediyordur cunku ben cok fazla beslenemiyorum da aslında korkum da bundan dolayı
Feyzaa_Nurr momtobe__ ilk zamanlar bende öyleydim hep iyi mi acaba düşüncesi ve korkusu vardı beslenme konusunda da 5 ay boyunca kustum doğru düzgün bir şey yiyemedim canım tam yemeye başladım bu kez de mide yanmaları ve reflü başladı ama çok şükür ki bebişimin gelişimi gayet iyi 36. Haftamızdayız doğuma az kaldı bol bol dua et için ferahlasın 🌸
S-nss momtobe__ zaten ilk aylarda senin yediklerinden beslenmiyor. Senin gebe kalana kadar vücudunda depoladıklarından besleniyor. Hiç endişe etme ilk 3 Ay su dışında ağzına lokma koyamayan bir sürü insan var. 20. Haftalardan sonra günlük aldığın kaloriyi biraz artırman gerekecek sadece. Düşünsene yeni doğduğunda bile midesi kiraz büyüklüğünde😍
momtobe__ Tubita chatgpt o siskinligin enfeksiyon kaynakli lenf sismesi olabilecegini söyledi ve gercekten enfeksiyonum var. antibiyotik kyllandim 2 gundur hissetmiyorum demistim demek ki gercekten lenf sismesiymis ve gecmis
Feyzaa_Nurr momtobe__ Amin sende sağlıklı ve çok güzel bir hamilelik süreci geçirip bebeğine kavuşursun inşallah ağrın kanaman aksi bir durum olmadıkça tadını çıkar bu sürecin olumsuz şeyler düşünme 🫶🏻
XMelodika momtobe__ 10. Haftadayız bizde ilk zamanlar 6-8 haftasında o kadar ağrım oluyodu ki bel ağrım sancıdan kıvranıyodum bende çok korkuyodum ama şu bi haftada rutin hayatımı yaşamaya karar verdim korkuyla ilerlemiyor ve ne ağrım ne sızım var inanın yatamıyodum bile geceleri doktorlar risk varsa söylüyor zaten siz normal hayatınızı yaşamaya devam edin ama biraz daha dikkat ederek o kadar doktorlarda diyo zaten normalde nasıl yaşıyosan aynı devam et diye bende 12. Haftada ikili tarama için gidicem en son 8. Haftamda gördüm ve henüz kalp atışı bile dinlemedim 🫰🏼
XMelodika momtobe__ valla benim gittiğim doktorda da çok şansım yoktu açıkcası oldukça endişeyle ilerledim ama sonra bi doktora gittim o rahatlattı beni yani içinizi ferah tutun kısaca bebeği bende hissetmiyorum ama bazen sanki kıpırdıyomuş gibi geliyo yada elimi karnıma koyduğumda deli gibi bir nabız çarpışı oluyo ben bebek sanıyodum mesela bi ebeyle konuşmuştum o senin nabzın ama bebeğinin orda olduğunu biliyosun ne güzel diyodu yani güzel düşünün sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼
YyyyYasemin momtobe__ merak etmeyin bi bebeğimi kaybeden anne olarak şuan elhamdüllillah 10+3üm 2. Gebeliğim bu benimde tabi endişem var hatta hala korkuyorum ama içimde acayip bir his var herşey yolunda olacak ve kucağımıza alacağız diye aşırı bi rahatlık soğukluk var biz ne kadar evhamlansak da herşey olacağına varır merak etme Rabbim nasip etmeyecek olsaydı bu duyguları bize tattırmazdı ilk bebeğimi 3 ocakta kürtaj oldum ve temmuzun 20leri givi yaşasaydı doğacaktı hep üzülürdüm temmuz geliyo içimde bi koca boşluk diye ve Allah ummadığım anda umudumu kestiğim anda yoktur ya dediğimde 30 mayısta gebelik öğrendim Rabbim onun yerine bana hediye yolladı o yüzden Allah çok büyük kafanıza takmayın❤️