zeynep9523 https://mutluresim.com/images/2025/07/17/XFPXoC.jpegKızlarr alttakini şimdi yaptım üstteki dün ne zaman keseyi görmeye gidebilirim ve şu an gecikme 4 gün iki haftalık mı gebeyim bir aylık mı nasıl hesaplayacağım
SuEr_Tu1512 zeynep9523 Fotoğraf açılmıyor. 5.haftadan sonra gidersen keseyi görürsün. Doktor son adet tarihini sorar, ordan kaç haftalık olduğunu bilir
mm_m954 zeynep9523 ben böyle testen hemen sonra Altan bakılınca gördüm ama henüz erken olabilir değer gebelik testen 2 hafta sonra gitim hem kalp atışını duydum
ylnydgd zeynep9523 son adet tarihine göre 4+2 şuan. 1 hafta sonra iyi bi cihazla karından kese görünür. Ama öncelikle gidip 48 saat arayla 2 kere kan verip beta hcg yükselişinin takip edilmesi gerekiyor. O artış gebeliğin sağlıklı olduğunun ilk işareti olacak.
zeynep9523 ylnydgd bir kere verildiğini duydumda neden iki kere ben iki haftaya keseyi görmeye gitmeyi planlıyordum
zeynep9523 Moz çok teşekkür ederim sağ kasık ağrısı halsizlik bel ağrısı şu anlık mide bulantısı falan yok
ylnydgd zeynep9523 48 saat arayla en az %66 artış göstermezse, kimyasal gebelik ya da dış gebelik teşhisi konulabilir. O sebeple en az 2, doktor uygun görürse daha da fazlası alınır. Tek kan ile sonuca varamazsınız artışın görünmesi lazım.