Moz vilanelle valla teslimat hızına göre prodoctor vardı onu istedim.Yumurtlama 5 temmuz çatlama 7 temmuzdu ben senin kadar heyecanlı değilim bebişim ya korku var ama
Moz vilanelle ya uygulamaya göre reglim 22 si fakat yumurtlama ve çatlamata göre 21 i. Yani reglime 4-5 gün var olabilir de olmayabilir de ama dediğim gibi maalesef belirtim sıfır zıpkın gibiyim :)
vilanelle Moz belirti zaten olmuo ki, bende daha şimdi göğüs ucu karartısı büyümesi başladı :p erken zamanda bir şey yok, çok kendini dinlersen belki kasıktaki batma burkulma hissi
vilanelle Busraa1554 çatlamadan 8gün sonra ultra hassas testte yakaladım, kanda da muhtemelen 10 falandır belki daha düşük :p
Moz vilanelle benimki şuan yurtdışında yarın gece gelecek ona güzel haber vermek istiyorum ya Allahımm
1sen1ben1debebek ztk bazen testte değil kanda çıkabiliyor geç döllenme oluyor diyenleri duymuştum regliniz her ay gecikiyor muydu
ztk 1sen1ben1debebek evet geçen ayda 2 hafta gecikti bu ay regli belirtileri de hamile belirtileri de vardı sonuç regli oldum bugün