GirlandBoy_Mom Çok şükür doğum yaptım dua eden merak eden herkesten allah bin kere razı olsun biz oğlumla kavuştuk en yakın zamanda pozitif doğum hikayemi yazıcam 🥹
Mommce GirlandBoy_Mom yaa gözün aydın hayırlı olsun kuzum. 🥰🌸😊 Senle 3 gün vardı aramızda bizde daha tık yok ☺️☺️
Rmysa3535 GirlandBoy_Mom maşşallah maşşallah canım gözün aydın darısı bize mutlaka bekliyoruz hikayeni ve tavsiyelerini ihtiyacımız var buna🥰🥰🥰
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi çok şükür kuzum bitti bebeğimin boynuna kordon dolanmış bir tur ve kakasını yapmış allah korudu
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom öyle ya Rabb’im korumus bizimkide kaka yapmıştı 🥺hemen aldılar Allah’tan yutmamıştı suyum geldi bende gördüm o zaman kakasını ay Şükür hepimizde aldık kucagımıza Rabbim kolaylık versin inşallah 🤲🏻
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Ay çok şükür kuzum. Rabbim analı babalı büyütsün. Gözün aydın 🥰 Nasılsın? Bebiş nasıl?
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom sağol kuzum iyiyiz şükür benim 9 tane dikişim var onun dışında bomba gibiyim🤭😂
Meri3535 GirlandBoy_Mom Allah analı babalı büyütsün. Sen kurtuldun sıra biz arkandan gelenlerin inş 🙏
asena9 GirlandBoy_Mom gözün aydıınn çok şükür ikinizde iyisiniz inşallah 🤍 bir gün sonrada benimki var bizimkide pozitif geçsin🌷🤍