Annekuzusu123 Burcu81- bende su sızıntısından çok korkuyorum farketmemekten Allah korusun acile de gitsem alttan bakıyor
Burcu81- Annekuzusu123 yine iyiymiş bizim burda acile gitsen hiçbişe yapamazlar sızıntıyı farkedememekten bende korkuyorum ama saldım biraz ya böle daha rahat bişe olmaz Allah’ın izniyle kontrole gidince gerileye bakıyo zaten doktor
Annekuzusu123 Burcu81- bende acilden geldim baktı testle çıkmadı akıntın aşırı yoğun dedi eliyle baktı açıklık yok rahim ağzı kapalı rahim ağzı uzunluğu iyi dedi Nst baktı sancı yok kalp atışları da çok düzenli dedi
2minnakannesi2 Annekuzusu123 söyleyin bence ulturasonda bebeğin suyunun azalıp azalmadığını görebiliyor doktorlar sızıntı varsa azar azar suyu biter Allah korusun benim suyumun azaldığını ultırasondan görüp doğuma aldılar öyle bir durum varsa çaresine baksınlar
Annekuzusu123 2minnakannesi2 bugün acile gittim hepsine baktı kuzumda şükür dedi bişey yoktu yoğun akıntı var Buda normal dedi artık ilerleyen haftalarda da daha çok çoğalır hatta dedi