babymom2026 normal doğum diye yatış yapıp saatlerce suni sancı çekip tam anestezi ile sezeryan oldum ve bir dahakine kendim direkt tam anestezi ile sezeryan olmayı isteyeceğim. Çünkü o suni sancı aşaması bile bende travma olarak kaldı. Bazı sebeplerden ötürü 37+2 de normal doğum için yatış yaptım. Sancım vardı, bebek pozisyonu uygundu çatı muayenesinde açılmam da gözlemlendi, sonra saatler geçti bir ilerleme olmadı suni sancı aldım fitil şeklinde, işte o andan itibaren ızdırap gibiydi. Ağrılarım var ama devamı yok artık saatler geçtikçe kötülemeye başladım ve en son ağrıdan duramadım hemşirelere seslendim bir hemşire gelip karnımı açtığında karnımın deve hörgücü gibi olduğunu gördüm, bir sol kasığımda toplanmış bir sağ üst tarafta toplanmış, hemşire senin karnına ne oldu dedi ve ağlayarak bilmiyorum dedim, sonrasında apar topar sedye ile koştura koştura ameliyathaneye gittim, acıdan ayaklarımı uzatamıyordum sonrasını ise hatırlamıyorum. Gözümü açtığımdan on dakka sonra bebeğim geldi ve direkt ten tene temasla emzirdim yatarken hemşire yardımıyla. Yani ben bu stres yönetimini başaramadım belki de, normal doğum olsaydı bunu da yönetemezdim. Bu arada ben doğumdan 4-5 saat sonra gayet rahat yürüdüm, bebeğimle ilgilendim. Ağrılarım vardı sağ kasığım,kaburgalarım çok ağrıyordu, öksüremiyordum bile acıdan ama iki gün sonra gayet iyiydim, bunları da normal doğumun acısına sayabilirim.