yildizz13 busrazzzzzzz oğlumun adı Emin Karan, inşallah birde kızım olacak Defne ismine karar verdik. Ömürleri güzel olsun inşallah 😊
Gokcin busrazzzzzzz 7 yaşında kızım var 😊Ablasının adı ELİZAN, bu prensesisimiz adıda MİHRA olucak allah izin verirse 😊 Son 8 gün🤲😊
gozbebeklerim2 Aygl_asil Ya bende kızım olursa ismini Asil Duru koyacam da hep erkek ismi Asil diye görüyorum kızda olurmu acaba
Meryyy21 Henüz cok erken ama erkek olursa karan istiyorum eşim istemiyor malesef kız olursa yorumları okurken aklıma peri ismi geldi cok hos
ttkk Tatli_bebek12 inci çok güzel bi isim kesinlikle, lütfen başka insanların ne dediğini önemsemeyin, bebek sizin bebeğiniz ve siz ne isterseniz onu koyarsınız 🫶🏻 herkesi memnun etmek zor, siz mutlu olun gerisi önemli değil 🫶🏻
Gokceninannesi09 Tugcender benim 5 yaşında kızımın adi Gokce 39 haftaligim nasip olursa ogluma da Goktug koycaz ☺️
Tugcender Gokceninannesi09 yaaa gerçekten mi 🥰 çok güzel olur bende uyum açısından öyle koymak istiyorum nasipse 🥲
tugceural Tatli_bebek12 çok güzel bir isim sen kendi istediğinden vazgeçme kime ne sen bebeğine istediğin ismi koy kimseyi dinleme 🩷
nurbanucil Tatli_bebek12 bence çok naif bir isim ayrıca önemli olan sizin ne düşündüğünüz insanlar sürekli konuşuyor🤭
Aysunays Tatli_bebek12 Çok güzel isim. Bizim ailede inci var olmasa kesinlikle kızıma koyardım. Çok anlamlı ve zarif bir isim.
Serde55 QueenM77 Elisa anlamı yanlış bilinen, aslında gayrimüslim olan bir isim, bilginiz olsun… https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/elisa-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1
Edaozcan1 busrazzzzzzz bizde Aden ismine kararr verdikk çok seviyorum söylemesi çok hoş bi isim bence