ErsBegAs GirlandBoy_Mom dur yok dur yok doğurucam ben 23 Temmuzda 🤣 Doğumum var benim bu çarşamba 🤣🤣🤣
Rmysa3535 ErsBegAs 🤣🤣buda şeye benzedi iyice düğünüm var benim anlamıyonmu diyo ya🤣🤣 valla gece ben doğuramadıysam sizi düşünemiyorum ☹️
ErsBegAs Rmysa3535 djsjdjs benim ikna edicilik seviyem fatodan daha fazla ama 🤣🤣 1 saat 20 dkdır pilates topundayım şu an düz yerde oturuyroum popom hala sağa sola gidyo gibi hissediyorum djshshsh
Rmysa3535 ErsBegAs 🤣🤣ay valla bende kaç dakikadır hareket vardı onları yapıyom yavaştan sancı başladı 😢inşallah düzenli olur gelir
1girlmom Gulaysnu ay ben denedim olan sancım gitti tam tersi zaten tarçınlı su Regl geciktiriyor derler doğuma faydası olmaz
Gulaysnu 1girlmom araştırdığım kadarıyla evet bı etkisi olmadığını öğrendim denemedim iyiki de denememişim
redflowers 38+1 nstde sancı yok bende de yok 😀 açılma da yok ilk doğum olucak doktor zamanında gelicek büyük ihtimal dedi 39 40 i görmek istiyorum zaten inşallah görürüm ☺️☺️
redflowers Rmysa3535 olmaz miii gecelerim gündüzlerimden beter 37den sonra gece terlemesi başladı uyuyorum 5 dk sonra uyanıyorum su gibiyim ama biraz daha beklemesinden yanayım 🙈😀