Edanur-gul Artik bu hastaneye gidicem dr. İlke t. Aydın biri daha once bu hastanede dogum yapam muhayne olan oldumu acaba nasil bir hastane
mavikalpvemavikalp Edanur-gul çok iyi bir kadın ama sezeryancı ablam 2 doğumunu onda yaptı bende muayneye ona gittim
cakirbebek Edanur-gul ilk dogumumu 2023 yılında ilke hanimda yaptım şimdi ilinciye hamileyim yine ona gidiyorum eltimde 2 Ye hamile oda ilkini onda yaptı ilinciye.gidiyoe kuzenimde arkadaslarimda oyle ben çok memnunum
Eso-67 Edanur-gul ben ilke hanima bı kere gittim iyi bilgili bir doktordu ama şuan hep optimed gidiyorum nida hocaya 2 kızımı onda dogum yaptım bu 3 . Onda kontrol doğuma gidiyorum
Edanur-gul cakirbebek tesekkur ederim gecen hafta tanistik kendisiyle gayet iyi bir dr. Benziyor 4.5 aydir kiz diye bildigim bebegimin aslinda erkek oldugunu onda gecen hafta ögrendim 2. Kez erkek bebek geliyormus meger
Edanur-gul cakirbebek tesekkur ederim 15 agustos haftaya detayli ulturason cektiril gicem siz kacinci haftadasiniz acaba detayli ulturason cekttirdiniz mi cektirdiyseniz yada düsünuyorsaniz ayni hastanede mi yoksa farkli bir yer de yaptirdiniz yada yaptiricaksiniz acaba
cakirbebek Edanur-gul 29 unda detaylı ultrason benim edirneye randevu buldum 21 haftaya giriyorum bende 😁 sen kactasin
Edanur-gul cakirbebek bende 20. Haftaya giriyorum bende bakalim randevu buldugum yerde yapticam insallah sizin kiz mi erkek mi bebiş
cakirbebek Edanur-gul erkek 💙 birde 2 yaşında kızım var 🥰 ben bayadir bakıyorum sadece Edirne’de buldum ve orada şu an bile var istersen bak canım
Edanur-gul cakirbebek tamam çok teşekkur ederim bir bakiyim bende bu ladar yogunluk oldugunu bilmiyordum cidden
_momq Edanur-gul Benim doktorum hatta pazartesi günü doğum var pozitif iyi bir doktor aklıma takılan bir şey olduğu zaman arıyorum yazıyorum cevap veriyor hemen
Edanur-gul _momq Yaa saglikla gelsin bebisiniz insallah bana herhangi bir telefon vermedi bende yeji gitmeye basladim bakalim 4 ay var doguma