tugceunl Daha 6+2 deyim hamile olduğumu rüyamda gördüm ve ögrendim ismini de rüyamda babamla birlikte koydum Ülkü Asya koymak istiyorum eğer kız ise ama herkes saçma buluyor kimse anlamıyor tuhaf mı bu isim ya ülkü yü ülke anlayan var çok sevmiştim bu ismi ama insanlar böyle söyledikçe moralim bozuluyor
gulceey tugceunl Tuğçe hanım , sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏 Eva neva vira lira pira gibi sürekli tekrarlayan isimlerin arasında gayet hoş ve anlamlı isim seçmişsiniz 🙏 Çevrenize aldırış etmeyin kimseyi ikna etmek ya da beğendirmek zorunda değilsiniz. Herbokologlar çoktur ☺️
geleneksel1annem tugceunl kesinlikle diğer yorum yazan arkadaşa katılıyorum. Marjinal isim koycaz diye bazı aileler saçmalıyor kimse kusura bakmasın. Benim de kızım olacak inşallah Ece koycaz ama ülkü de listemizde vardı ve beğendiğimiz bi isim açıkcası. Kesinlikle diğer isimlere göre çok çok güzel
Seval392 tugceunl bende bebeğimin erkek olacagını rğyamda gördüm banada saçmalama dediler ama erkek çıktı rüyada gördüğün ismide koyman gerekiyo diye duyudum
gulceey geleneksel1annem Ece 🌼 çok naif adıyla sağlıkla yaşasın inşallah 🙏 Gerçekten modern olucak derken özenti ve komik oluyoruz zamanla.. ☺️
tugceunl geleneksel1annem evet lili lala lulu herkesin fikrine saygım var ama bizim seçtiğimiz isimlere tuhaf bakmaları cidden saçma geliyor teşekkür ederim adıyla büyüsün kızınız inşallah😌
geleneksel1annem tugceunl amin inşallah cümlemizin evlatları sağlıkla sıhhatle 🙏 ama umursamayın o sizin evladınız sizin kıymetliniz. Öyle diyene e sen doğurubca bu ismi koymazsın de çok güzel bozuluyorlar😂
tugceunl Seval392 benimki çok tuhaftı rüyamda hamile olduğumu ögrendim doğum yaptım emzirdim babamla birlikte nüfusa gittik babama sordular ismi ne diye babam Asya dedi bende onu düzelterek Ülkü Asya dedim güldü sarıldı bana 1 hafta sonra da hamile olduğumu ögrendim
Mavistanbul tugceunl çok güzel bir isim. Kesinlikle kimseye aldırmayın. Kızımın ismi İlke. Bana da olumsuz yorum yapan çok oldu. İsmini o kadar severek ve isteyerek koydum ki, kimse de umurunda olmadı. Ülkü Asya çok güzel isim, emin olun❤
Seval392 tugceunl Bence rüyamda hamile olduğumu görmüştüm evet Ayriyetten kalabalık bir yerde bu kadar hamile falan diyorlardı bana Ben de hamile olduğumu biliyordum ama rüyamda sonra hamile olduğumu öğrendim çok değişikti