ReyHalVe21 Merhaba arkadaşlar Ben 35+3 haftalık hamileyim özellikle sağ ayağımda sürekli ödem oluşuyor nedeni ne olabilir çözümü olanlar var mı ne yapmalıyım ve tehlikeli mi?
bebisssimmm ReyHalVe21 çoğu hamilelikte olan bir durum ben de şuan 38+2 deyim yaklaşık 1 aydır ayakkabı giyemiyorum doğurunca geçecek diyor doktorum inşallah 😄
Damla_g28 ReyHalVe21 masaj kremiyle masaj naneli olursa daha çok etki ediyo masajdan sonra uzan yastık koy iyi geliyo bide sogik su
Sevgi-27 ReyHalVe21 bol bol yürüyüş yap cnm hareketsiz kalma evin içinde bile olsa bide yağlı ve tuzlu yeme aşırı ödem yapar
ReyHalVe21 bebisssimmm bende öyle ayakkabılara hasret kaldım resmen terliğimi bile tam giyemiyorum çünkü küçük geliyor artık 🥲
ReyHalVe21 bebisssimmm benimde sonum öyle olmaz inşallah düğünlerde topuklu ayakkabı giyemeyince çok zoruma gitti 🥲😂😅
Seelinimo ReyHalVe21 benimde öyle sağ ayağım daha fazla ödemli. Yatıp ayağımın altına yastık koyuyorum. Çok yürümüyorum çünkü yürüyünce şişiyor daha çok. Buz uyguluyorum tuzu azalttım suyu çoğalttım o kadar