lizge_2 Şuan ne yapıyorsunuz kızlar hayatt nasıl gidiyor? Kaç haftalık oldunuz Ben şuan yatağımda uzanmış buralarda takılıyorum hayat benim için iyi gidiyor 25 haftalıgım👶🏼
MadameTussauds lizge_2 Suan herifim yan koltukta horluyor bende oturuyorum yaninda arada tren geciyor gibi ses cikariyor dürtüyorum öyle yani cok eglenceli seyler yasiyorum suan sjsjsj 😂😂
tatlibebegim_ lizge_2 başka eve taşındıım temizlikti eşya toplamaydı derkenn bütüm enerjim 0 ölü balık şekilde oğlumu uyutuyorum 🫠
Ozgemlym lizge_2 gün yorgunluğu uzanmacası kızçem uyudu kocam bey oyun oynuyor ben masterchef bi yandan beyimin oyununu izlemece😂
lizge_2 MadameTussauds Hahahha🤣🤣 benim eşimde uyurken öyle benden sesten uyuyamıyorum kalkıp başka odaya gidip uyuyorum
Ozgemlym lizge_2 yenisi başlamış 😂 tv izlemem normalde heralde takıldığım tek şey bu prg. Ertesi güne yemek fikri oluyor😂😂
Nimoss MadameTussauds öyle olmuyor işte😂 Biz 2 senelik evliyiz ilk 3 ay birlikte uyumuşuzdur o da benim gece korkudan zıplayarak ya da ağlayarak uyanıp başka odaya geçmemle geçmiştir. Uyanmıyor uyansada kalkıp gitmiyor benim ki dehşet derece de horluyor bizim odalarımız ayrı 2 yatak odası var ayrı uyuyoruz horladığı daha doğrusu böğürdüğü için😂
lizge_2 MadameTussauds Benimki gitmiyor ben kalkar gider öbür odada uyurum rahat rahat gerçekten tek uyuyunca çok rahatım bebek olunca öyle rahat olmıcam tabi🤣
MadameTussauds Nimoss Valla bizde oluyor kiz 😂😂 ben yatagi terk etmem banane ben mi horluyorim horlayan kimse o gitmeli 😂😂 Ama genelde esimi dürtünce sesi kesilir kendine geliyor galiba bakiyor anam nasil bögürmüsüm diye zaar 😂
lizge_2 MadameTussauds Hahahha🤣🤣 bende horlama sesinde acayip nefret ederim kendim hiç horlamam rahat rahat uyurum😴😂
Nimoss MadameTussauds keşke benimki de uyanıp sussa tek çareyi ayrı odalarda uyumakla bulduk bazen yine sesi geliyor kapımı kapatıp uyuyorum.
MadameTussauds lizge_2 Ayy su muhabbet konusuna bak heriflerin bögürmesi 😂😂 bütün herifler ayni galiba 😂
Ranni lizge_2 mide yanmasıyla mücadele ederken 2 yaşındaki kızımla şu saat olmuş hala oyun oynuyorum desem
lizge_2 MadameTussauds Aynen bencede bütün herifler aynı😂😂 buna bir çare bulunması gerekiyor hamile halimizle sesten uyuyamıyoruz matkap sesi gibi horluyorlar shsjsjjj 😂😂