mor_menekse1 Kızlar bulantılar halla kabus gibi devam ediyor hayattan zere zevk almıyorum 3 kg vermişim prilama rağmen 😵💫😵💫 imdat artık kurtarin
Kbrazcan mor_menekse1 bende kusmuyorum ama bulantı beni mahvetti ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum suyun tadı bile bi değişik geliyo
momtobe__ mor_menekse1 ben de 12. haftadayim dün gece midemi üsütmüsüm kuru bulantilarim vardi ama ilk defa kustum. midem bombostu 2 serum aldim yeni kendime geliyorum🥲
Suleglpk_22 mor_menekse1 Bende 11+3 üm benim her sabah aç karnına kusmam oluyor kusamayinca da rahatlayamiyorum. Halsizlik bitkinlik yorgunluk oluyor inşallah tez zamanda düzeliriz 🤲
momtobe__ Kbrazcan suyun tadinin degisik gelmesi bende de var ama bu sadece kendi evimde oluyor. baska yerlerde icince sanki serbet iciyorum
mor_menekse1 momtobe__ kusmalarima yetişemiyorum kova taşıyacağım yoksa ewe kusucam afedersin 🥲 bizde yarin 12 haftadan gün alacağız insAllah geçer bu zor günler
vilanelle mor_menekse1 10 haftalığım ben kusamıyorum bile gün boyu bulantı hali ben mehvediyor hayata küstüm. az önce biraz kustum rahatladım keşke kussam da bulanmasam diyorum :(