Masalceylan 35 haftaligiz adet sancısı gibi sancım oluyor geçiyor ara ara geliyor normal mi bu ya Doğumla alakalı olsa belden gelirdi heralde o sırada karnımda kasılıyor geçsin diye ılık bi duş alıcam yalanciysa geçmesi lazım
269522 Masalceylan ben oğluma doğum yaptığımda belime hiç ağrı vurmadı hep karnımdaydı. Bence doktora git canım doğum sancıların da başlıyor olabilir
Yavuzzynpmhra Masalceylan ben suni sancı almıştım. Belden bir ağrım olmamıştı şiddetli adet ağrısı olmuştu. Geçen haftada arkadaşım adet ağrısı gibi dedi ( deneyimlim3.normal doğumunu yaptı. ) ama sık ve çok şifdetli değil dedi hastaneye gideyim yine de dedi 3 cm açılması vardı doğum yaptı 🙂 sağlıkla ve kolaylıkla gelsin yavrunuz inşaallah
prenses34_ Masalceylan Yalancıysa geçmez her 10-5 dk da bir gelip gidiyorsa doğum olabilir ztn doğum sancısı da âdet sancısına benziyor ama biraz daha kuvvetli ve afedersiniz 💩 yapma isteği varsa bu direk doğum belirtisi takip edin sancılarını artarsa ihmal etmeyin hatta imkanınız varsa şimdi gidip bi kontrol edinin
Masalceylan Yavuzzynpmhra yaa düzenli değil ama aralıklarla geliyor o yüzden emin olamadım cnm beklicem biraz daha geçmezse gidicem sağol
Masalceylan Yavuzzynpmhra ya gerçekten mi beni bi korku aldı şimdi 😂sağol cnm bilgin için artarsa gidicem bakalım nolcak
Masalceylan prenses34_ bugün de devam ediyor belimde ağrıyor ama normal regl ağrısı gibi hissediyorum
Yavuzzynpmhra Masalceylan bence dr a görünün bakın böyle yaşayıp bir amda dekolman plesanta ayrılması yaşayıp bebeğini kaybedenler oldu burada
Masalceylan Yavuzzynpmhra ya Allah korusun hareketlerini hissediyorum cnm ağrım da gelip gidiyor çok yoğun değil ve çok baskı var mesaneme acaba kanalami girdi aşırı baskı yapıyor
Yavuzzynpmhra Masalceylan evet Tabi Allah muhafaza. Ama bence yinede gidip içinzii rahatlatın ya💓 belki bebiş gelecektir 🥹 sağlıkla hayrla gelsin 🫂