Sayoss Kızlar oğluma isim arıyorum yiğit ismi çok hoşuma gitti ama yiğitler nasıl oluyor yaramaz mı akıllı mı😄 çevrenizde tanıdığınız yiğit var mı
Ceku256 Sayoss sadece yiğit var bebekken çok zıp zıptı şimdi çok efendi bir çocuk ergenlik dönemi olmasına rağmen asi bir çocuk değil. Birde yiğit efe var aman evlerden ırak.
Mineee5656 Sayoss ilk oğlumun ismi yiğit karan ikinci oğluma yağız Kerem düşünüyoruz Allah izin verirse
Sayoss Ceku256 ay bunları duydukça ısınıyorun yiğit ismine 😍 aklımdan aslında ömer yiğit geçiyor ama bakalım
Ceku256 Sayoss Ömer yeğenimin adı oda çok sakin tatlı bir çocuk kavgacı yaramaz kıran döken bir karakteri yok ben çok beğeniyorum Ömer ismini. 6 yaşında ve tüm oyuncakları ilk günkü gibi durur zarar vermez çevresine çok duyarlı.
SuEr_Tu1512 Sayoss İlk oğlumun adını hep Yiğit Aras istemiştim, eşim Tuğra koydu🙄 Şimdide ikinci oğlumu bekliyorum Göktuğ veya Buğra düşünüyorum, eşim bir anda karar değiştirmezse🤷♀️
Mineee5656 Sayoss çocukların hepsi yaramaz olur oğlum öyle çok yaramaz değil ablamın çocuğu ismi Ali ama benim oğlumdan daha yaramaz iki dakika yerinde durmaz her çocuk aynı değil bence isimle alakası olduğunu düşünmüyorum ben
Veronika1 Tanıdığım iki yiğit var ikisi de o kadar tatlı ve efendiler hele birinin fotoğrafını ekran görüntüsü yapayım da ona benzesin istiyorm :) ikiside 13 yaşında