Nurtanesininannesi Kızlar 23 haftalık gebeyim, previyam(eşi aşağıda) olduğu için doktorum progesteron yazdı. Benim gibi ileri haftalarda progesterona başlayan oldu mu? Bir riski ya da yan etkisi var mıdır?
Bellosima Nurtanesininannesi ben de 21 de başlamıştım. 30 a kadar kullandım. Sonrasında doğumu gerçekleştirebilmek için doktor bıraktırdı riskim de bitmişti. Çünkü progestan rahmi bayağı koruyor kasılmasını önlüyor. İleri haftalarda kullanılınca 30 sonrası gibi sancı vs de olmuyor diye okudum buradaki arkadaşlardan. Şu anda sizinki çok ileri bir süreç değil doktor bebeğinizi korumak için iyi karar vermiş 🌸
2cocuk2kopek Nurtanesininannesi 29. Haftamdan 33 e kadar kullandım 33 de kasılmalar dahada artınca ilaç değişikliği yaptık herhangi bir sorun olmaz canım rahim yumuşamasını erken doğumu engelliyor ilaç
barisata22 Merhaba 29. Haftam 27 de başladm bnde marjinal previa var fitil olarak kullaniyorum kanamam olduğu için vermiştim ilac sadece bnde çok akintı yapıyor
Nurtanesininannesi Bana hap olanı yazdı, umarım yan etkisi olmaz, bazı kişiler mide bulantısı tansiyon düşüklüğü yaptığını söylemiş
Bellosima Nurtanesininannesi kesinlikle öyle oluyor. Günde iki kez aldığım için sabah da almıştım . Çok zordu gerçekten sersem gibiydim.
Nurtanesininannesi Bellosima bir doktor internette progestan kullanımının bebekte ciddi solunum rahatsızlıgı ve cinsel organında anomali yaptığını yazmış ( sayfayı ekleyemedim) Cok tedirgin oldum, kullanmayı kessem mi
Bellosima Nurtanesininannesi bence doktorunuzu dinleyin progestan güçlendiriyor erken doğumu önlüyor diye kullandık şimdiye kadar progestan kullananların böyle bir sikayetini de duymadım ben