NurBalkas Selam eylül anneleri ne durumda, Başa çıkılamayan belirtileriniz neler hanımlar birde cinsiyet için daha ne kadar beklememiz gerekiyor? :)
Min_nak NurBalkas benim malesef düşük riskim.. kahverengi lekelenmelerim ve habire yatmak zorunda olmak canımı sıkıyor... cimsiyet için sanırım bir kaç hafta daha beklemek gerek.. :)))
Elif1407 NurBalkas Benim bulantılarım 9. Haftanın ilk günü bitti ondan önce cok kötüydüm. Simdide uyku hali var bir tek 🙄🙄
Burcuveburcum NurBalkas başbelası tüm gün geçmeyen mide bulantısı ve herşeyin kokması 🤢 haftaya kontrolde cinsiyet hakkında bişiler söyler diye umuyorum çünkü kızımda 12.haftada söylemişti
bsrgz NurBalkas 6. Haftadan itibaren mide bulantısı, koku hassasiyeti var şu 3 gündür iyiydim derken bugün bulantı yeniden başladı 😔 bi de göğüslerim çok ağrıyor sabah yataktan kalkarken özellikle o ağrıyı fazlasıyla hissediyorum 🙄 bu arada 10+4 üz
PakizeMehmet Bende hala bulantı var hala yemek yiyemiyorum 12+2 yiz hala kilo almadım aksine verdim bulantı icin diamamin kullanıyorum. 2 gün önce benim de kahverengi kanama tarzı oldu ama doktor korkmayan geeektigini söyledi bilmiyorum iki gündür işe gitmiyorum yatıyorum doktor hayatına devam et dedi ama ben çok korktum🤔😞
Selinnnce Burcuveburcum bende ayni durumdayim tun gun gecmiyor mide bulantim. Herkeste inanmiuor nasil tum gun gecmez bulanti ya sabah olmasi lazm ya aksam ya gece diyolar🤷🏼♀️
Elif1407 Selinnnce yaa benimde öyleydi biliyo musun 😢 bütün ev kokuyodu içtiğim su bile kokuyodu ağlıyodum artık çaresizlikten😢 ama insallah geçer zaten en kötü 3.ayında geçer yani merak etme sık dişini 😓😓😓
Burcuveburcum Selinnnce herkeste bişey söylüyo anacım ne yapsam geçmiyo işte oda oda geziyorum heryerde ayrı bi koku buluyorum midemi bulandıracak en sevdiğim parfümden bile soğudum
Scb Benimde bu aralar göğüs agrım arttı midem bulaniyo yemeklerden tiksindim koku hassasiyeti devam 🙄 haftaya kontrol var ikili tarama cinsiyeti söyler mi bilmiyorum 🤔
Selinnnce Burcuveburcum bende ayni parfum sikamiyorum hic bisekilde. Parfumu gectim koltuk alti deodorantida sikamiyorum igrenc kokuyor. Kendi ten kokumdanda sogudum zaten. Dedigin gbi her odadan baska koku geliyor yatak odasi ve banyo ozellikleeee burnumu kapiuorum resmen. Acaba bu koku durumu ne zaman geciyor mide bulantisiyla beraber mi geciyor yoksa hamileligin sonuna kdr oluyormu
Burcuveburcum Selinnnce rollon tavsiye ederim kendi kokum bile tiksinç gelince denedim iyi geldi sanırım bulantılarla beraber geçer kızımda hiç bunlarla karşılaşmamıştım 2.trimester güzel geçsin hepimizin🙏
Selinnnce Burcuveburcum onuda dusundum ama almadim kokusuzu varmi acaba ya sa seninkinin markasi ne ondan alayim. Insallah cok guzel sorunsuz gecer bundan sonraki gunlerimiz