anonimhesapp Geçen ay letuyla yumurtlama olmuştu bu ay daha erken içmeme rağmen 17. Gün hala yok. Geçen ay 15. Günde olmuştu. Letuya çok inanmıştım düzenli olur sanmıştım neden böyle oldu ki… 😔😔
8143 anonimhesapp takviye kullanın benimde öyle oluyordu takviye kullandım çok şükür hamileyim ve vitamin değerlerinize baktırın D vitamini yumurta kalitesini olumsuz etkiliyor
Ebru2746 anonimhesapp canınızı sıkmayın bende letu kullandım çatlatma iğnesi oldum o ay olmadı maalesef 3tane yumurtam büyümesine rağmen ama diğer ay kendiliğimden kaldım bu tedaviler de önümüzdeki aylarda da olma ihtimali yüksek
8143 anonimhesapp yok olmadı ama yumurta kalitem düşmüştü benim kanımda enfeksiyon çıktı ondan sonra kalite sızdı pik oldğu oluyordu ama tutmadı
anonimhesapp ikball1 ilk ay çağırdı sadece onda büyümüştü 3 ay kendin kullan bu şekilde olmazsa gel demişti. Ovulasyonu kendim merak ettiğim için yapıyordum geçen ay doktorla eş zamanlı pik gördüm bu ay göremedim 😔
anonimhesapp Kelebekkkk34 ilk ay verdiğinde kontrole çağırdı sonra 3 ay kendin kullan olmazsa gel dedi bende o ara ovulasyonla takip ediyorum
Kelebekkkk34 anonimhesapp çok saçma kuzum yaa doktorunu değiştirmelisin bencee. Geçen ay klomenle benim yumurtam gelişmedi şimdi femara verdi ve sürekli takipte doktorum. Bu ilaçlar kistte yapabiliyo
eliftoo anonimhesapp böyle diyen doktorla hiç uğraşma değiştir canım, yumurta geliştirici ilaç kullanırken takip edilmesi gerekiyor ve hormon ilacı kullanırken ovülasyon testi yapmak doğru sonuç vermeyebiliyor maalesef.
Mavimavi321 anonimhesapp pcos mu var yoksa yumurtan mı gelişmiyor evet takip çok önemli doktor neden öyle dedi ki bende pcos vardı gonal f kullandım oldu hamilelik iğneydi benimkisi doktorunu değiştir bence canım
ikball1 anonimhesapp bende kullandım ilk ayım hatta 3 ay kullan dedi yumurta takibi için hangi gunngeliyim dediğimde gerek yok demişti şaşırdım bende bi kaç arkadaşıma sordum gitmen gerek dediler bu ay adetime 8 gün kaldığı için gidemicem ama olmazsa öbür aya başka bi doktorda takip yaptircam
anonimhesapp Mavimavi321 hormonlarda çıkmıyor ultrason görüntüsünde de pcos yok dendi. Ama çoğu semptomlarını yaşıyorum bende anlamadım. Doktorum çok iyi aslında kist ameliyatımı da yapmıştı. İlaç yanıt veriyor 3 ay kullan bakalım gelmene gerek yok büyüyor demişti.
Mavimavi321 anonimhesapp inşallah işe yarar o zaman ama düzenli takip önemli bence her ay takip edilse daha iyi olur
Ebru2746 anonimhesapp size tavsiyem güzel bi takviye kullanın ben ocean mummy kullandım tavsiye ederim
anonimhesapp anonim001 benim adetim çok düzensiz 35-40 oluyor bazen ama geçen ay letu kullandım günü gününe oldum o ilaç biraz düzenlemişti
anonim001 anonimhesapp canım ortamam 22. Günde falan yumurtlamaa görürsün muhtemelen oyüzden hemen moralini bozma adet döngüsüne göre oluyor, bide kesinlikle omega 3 ve d vitamini kullanmaya başla farkı görüceksin