prensesannesi611 22 günlük olduk günde en az 3 kere sürekli ağlıyor 2-3 saat sürüyor ne yapsam susmuyor meme istiyor veriyorum bu sefer memede bagırıyor doktor normal dedi ama bana normal gelmiyor fikir veren olur mu lütfen
petronix prensesannesi611 Gazı olabilir mi? Siz kucağınıza alınca sakinleşiyorsa kokunuzu arıyorda olabilir. Onun dışında kontrolleri yapılıyorsa kulağı falan ağrımıyosa bende normaldir dicem ağlaya güle büyüyorlar:)
Eylulasyamom prensesannesi611 bizde 25 günlüğüz aynı durum bız de de yeni yeni olmaya başladı 4 hafta atağından tam bu durumlardan bahsediyor
turuncubegonvil Kolik olabilir, gazı olduğunu doktoru anlamamış olabilir. Sürekli gaz çıkarma hareketleri yapın belki gaz problemi vardır. Bazen bebekler aç olmasa da meme ister huzursuzlanır anne kokusu arar
Ozgemlym prensesannesi611 bence kolik olma ihtimali olabilir ilk kızım öyleydi canım morarana kadar ağlardı😔
Ozgemlym prensesannesi611 yani pek bişey yapamıyordurik karnına masaj falan bide bağırsak düzenleyici kullandık kolik bebeklerde gazı cıkarsanızda hep var genelde beyaz gürültü falan dinletin bide cenin pozisyonunda yatırıyodum basen rahat ediyordu
Meyra19 prensesannesi611 genelde kolik bebekler bu şekil oluyor ağlama krizleri banyo yaptırın her gün düzenli aynı saatte masaj yapın mutlaka gaz damlası kullanmanızı tavsiye ederim beyaz gürültü de iyi geliyor