Zbyd3 Cumayeri günü 761 çıktı kan değerim pazartesi de 1859 çıktı değer normal ama benım herhangi Bi kasık ağrım akıntı bıseyım yok sizce normal mi doktora cuma günü gidicem kese için sorarım .ama aklıma takıldı
8143 Zbyd3 normal canm herkeste belirti olmuyor kasık ağrısı adet olacak gbı ağrı bel ağrısı bunlar oluyor çok normal sağlıkla ilerlesin 🥰
Hcrmgn Zbyd3 her kadının gebeliği farklı seyreder ki kişilerin acı eşiğinede bağlıdır ben kızıma hamileyken hiç bir belirtim yoktu ağrı kusma sancı batma gibi Unutkanlık başlamıştı acabamı diyerek test yapıp öğrenmiştim
Zbyd3 Moz hafif kasık ağrım vardı ama kaset testi ben kan verdikten sonra yaptım sırf çift çizgiyi görmek için 🥲 şuan kasık ağrım var ama başka bi bekirtim yok özellikle akıntı yok
zeyka Beelirti sonradan da olabilir hiç olmayabilir de İlk hamilelligimde sadece karnım büyüdü en ufak bi hamilelik belirtisi olmadı 9ay
Zbyd3 zeyka bi kaybom var nisanda kürtaj oldum o zaman kasık ağrısı göğüs ağrısı akıntı hepsi vardı . Şimdi niley jissetmeyince tedirgin oldum açıkçası