Snm9 Kızlar 2 gündür regliden önceki gibi kasıklarımda ağrı oluyor hani böyle ayaklarınızı üşütürsünüz de minik minik sızılar olur kasılma olabilir mi çok tuvalete gitme hissim oluyor ama kimisinde hiç yok boşe gidiyorum resmen
_momandbaby Snm9 bende 38+6yım tam 38de ilk çatı muayenemi olmustum açıklığım yoktu. bel ağrılarım ve kasık ağrılarım başladı o günden sonra. nişan su gelme vs yok yarın yine doktordayım bakalım ne olucak
3_bebelianne emirmom üçüncü benim hiç böyle leke gelmemişti sarıydı ilk ikinci planlıydı doktorum izinli 😒sezaryan olacağım ben nasıl olcak bilmiyorum
3_bebelianne emirmom doktoruma mesaj attım sancım çok nadir takip et çoğalırsa git bende geleceğim dedi şuan iyiyim bakalım
Snm9 3_bebelianne evladın hepsi birbirinden ayrı ve özel oluyor inşallah sağlıklı kolay bir şekilde kucağına alırsın 🌸🙏🏻
Snm9 3_bebelianne siz tecrübelisiniz suyum nişanım falan gelmedi ama kasıklarımda sık sık batma oluyor belimde de ufak ufak ağrı başladı sizce doktoruma haber vereyim mi yarın nstyi mi bekleyim