Buseenuur Ben asla yiyemiyorum hele et, tavuk inanılmaz tiksindim hep serin şeyler meze, kahvaltılık, meyve tüketiyorum 8. Aya girdim sorun olur mu acaba bebek açısından
Hanife5656 Buseenuur merhaba ben 33 haftalık hamileyim 3 gebeliğim o kadar sıcak ki havalar hiç yemek yapasım yok yemek bile yemek istemiyorum hep kahvaltı türü yemek istiyorum
Ayse2041 Buseenuur Bende yiyemiyorum hiçbirşey doktorum vitamin kullanımına devam et o zaman dedi onu da kullanamıyorum düzenli midemi bulandırıyor inşallah sıkıntı olmaz. Muz badem içi kefir gibi şeyler tüketmeye çalış
NoName_ Buseenuur bugün aynı şeyi düşündüm 33haftalığım kahvaltı dışında gün içinde bir şey yemek istemiyorum hazırlamakta istemiyorum özellikle eşim akşamcı olduğunda evde tek olduğumda,zaten benim kilo alımım durdu gibi umarım bebek alıyordur😔
hivda36 Buseenuur 32 haftalık olucak yarın ben sanki 7 8 inci haftalara geri dönmüş gibi hissediyorum herseyden tiksiniyorum yesemde sıcaktan geri çıkıyor
Buseenuur Ayse2041 ben vitamin de kullanmıyorum vermedi hiç doktorum demie ve d vit kullanıyorum onları da düzenli değil dediğiniz gibi bulantı yapıyor ama doktorum hiç benim kiloma takılmadı
Buseenuur hivda36 iştahım açık ama yemek üzerine değil meyve soğuk şeyler sadece yemek tazı yiyincede dokunuyor gibi dediğiniz gibi midemi rahatsız ediyor
hivda36 Buseenuur Bende aynı şekildeyim inanın hep soğuk yağsız şeyler yemek istiyorum diğer türlüsü beni mahfediyor
Halewas Buseenuur Bende hiçbir şey yiyemiyorum ama aynı zamanda çok acıkıyorum fakat midem almıyor ne yazık ki😔😔
Buseenuur Halewas evet iştahım benimde çok açık ama yemek yiyemiyorum midem yemeği almıyor hep hafif şeyler tüketmek istiyorum doktora soracağım bi zararı var mı bakalım
diyetisyen1anne ben de yumurtadan tiksindiğim için krep şeklinde yapıp arasına çikolata sürüp yiyorum. Kilo problemim yok, diyabet de yok. Protein almış oluyorum ancak bu şekilde