kurkmantosuzmadonna Kızlar bebeğim küçük ve sağlam zararsız dediğiniz yöntem hangisi ? Üç aylık ya da aylık olan iğneler varmış, bunların bir zararı vs oluyor mu ? Daha kendi doktoruna gitmedim bunun için ama gitmeden bir fikir olsun istedim aklımda .
Minikeller38 kurkmantosuzmadonna hap ve iğnenin ister istemez içindeki yan etkileri bebeğe geçebiliyor süt yoluyla o yüzden bazı doktorlar emziren annelere önermiyor tabi öneren doktorlarda var ben ilk oğlumda sorduğumda doktorum önermemişti hap ve iğneyi eşim korunmuştu prazatif + geri çekilme şekilde 4 yıl geçti .
busenaz68 Deri altı implant. Hem koruyuculuğu da uzun. Spiral vs herkeste bir olmuyormuş galiba haplar iğneler de çok dikkatli kullanılması gerekir unutulmaması atlanmaması gerekir. Prezervatif vs de zaten bileemzsiniz hatalı üretim olsa küçük bir sürpriz oluşabilir 😅
S-Eda0 Denizz43 geçen gün sağlık ocağındaki hemşire 6. aya kadar kullanamazsın dedi bende böyle bir şey duymamıştım daha önce saçma geldi çok uzun bir süre çünkü o yüzden sormuştum teşekkür ederim
Birikii Spiral + prezervatif 😂 yani gerçekten benim gibi kesinlikle bidaha çocuk istemiyorsanız 2 korunma yöntemi garanti. Hiç bir korunma yöntemi tek başına 100% korumuyor spiral kayabilir veya vücüdun kabul etmeyebilir ve sonuç pozitif prezervatif desen hadi yırtık çıktı haplar bir kere unutsan sıkıntı ekstra bir korunman gerekiyor ve hapların saati var hergün aynı saatte almak gerek korumasını yükseltmek için o yüzden benim ki spiral + prezervatif kafam çok rahat