Mel53 Ben 34+2 günlük hamileyim. Şekerim var✅ Suyum fazla✅ Dün açıklık kontrolüm yapıldı, açıklık yok ama yumşama var✅ Bebekte makat gelişli. Sizlere sorum, erken doğum riskin var yat dinlen vs dedi. Ama ciğer geliştirici iğne yapalım vs demedi. Benim de şimdi aklıma geliyor. Doktorun numarası da yok. Neden bana ciğer geliştirici yapmak istememiştir sizce? Şekeri olanlara ya da makat gelişlilere falan yapılmıyor mu, bi bilginiz var mı?
EzgiDurdu Mel53 34 ten sonra ciğer geliştirici yapılmıyor demişti önceden gittiğim bir doktor 🌸 36 da bile yapan var dedi ama etkisi 34 ten sonra yok demişti
Evinaram Mel53 canım geçmiş olsun öncelikle ciğer geliştirici iğne 34 haftadan önce yapılıyor bunyüzden gerek görmemiştir inşallah biraz daha dayanır ciğeri tam gelişir
Yalinn8 Mel53 sekerim yok, makat gelisiz hala, gecen persembe 35 ken nst de sanci cikti die ciger gelistirici vuruldum. Sancin yoksa vurmamistir.
Sinem03 Mel53 benimde suyum fazlaydı şeker sınırda çıkıyor hep bebek gelişimi önce gidiyor sizinde öyle mi ama 2 hafta önce kontrolüm vardı su normaldi şekerde sınırda
Mel53 Evinaram çok teşekkür ederimm yaaa inşallah.. en azından bi 37 yi görsek:(( Rahim yumşamasından sonra bebek gelmesi yakın mıdır
Eelif82 Mel53 çok geçmiş olsun tatlım şekeri yükselttiği için vurmamış olabilir ben 30 haftadayım şekerim olmasına rağmen gözetim altında vuruldum 1 gece önce ve hastane de kaldım dr 34 bulsak yeter dedi bildiğim kadarıyla 34 hafta da ciğer gelişimini tamamlamış oluyor...
Mel53 Eelif82 çok teşekkürler sağolun. Ciğerleri 36 dan sonra tamamlanıyormuş. Hatta 37 de. Şekeri yükseltiyor demek, o yüzden de vurmamış olabilir 😔
Evinaram Mel53 valla canım bilmiyorum yumuşamayı bende de rahim ağzı kısalığı var 9 haftadır yatıyorum 31 de ciğer geliştirici 2 doz vurdurduk şuan 33 haftalığım beklemedeyim hayırlısı olsun artık
Mel53 Evinaram ben evde yalnız olduğum için hiç yatmıyorum ve sürekli iş yapıyorum:( bilmiyorum ne olacak. Umarım tam vaktinde gayet sağlıklı gelirler dünyaya yaa... herkesin bebeği inşallah😔😔🤲🏻
Gamzebzk06 Mel53 ben 35+2 yin 2 cm açıklığım var ciğer gelistirici iğne iki kere vurdular şimdi doğsa da artık sıkıntı olmaz dediler bilmiyorum neden yapmadılar Bi sorabilirsiniz galiba açıklık olsaydı yaparlardı makat gelişi olsa bile ama Bi sorun bana da garip geldi
Mel53 Gamzebzk06 benim makat gelişli olduğu için açılma olmuyomuş. Popo kısmı yumuşak olduğu için o kadar açılma yapmazmış. Aynen sorucam bende sinir oldum☹️😬😬
Gamzebzk06 Mel53 bence de :) inşallah herşey güzel olur sağlıkla zamanında gelir bebislerimiz dikkatli olun siz de
Mz93 Mel53 tıbbi olarak 32.hafta cnm 37 dediği prematüre bebek 37 ve öncesi olduğu için uygun görüyorlar. Yapacaksada şuan açıklık vs olmadığından dememiştir sana..