Bella34 Herkese merhaba bu 4. Gebeliğim. Saglıklı bir kızım var 6 yasında maalesef 1 yıl önce bebegimde beyin gelişimi olmadıgı için gebeliğe son verdık. Hidrosefalı vardı, beyinde 4 tane kist vardı ve beyni gelişmemişti. Bu hususların hepsi detaylı ultrasonda görüldü, gitmediğimiz doktor ve hastane kalmadı ama sonuç degişmedi. Kurul raporu ile Çapada alınmasına karar verildi. Yavrumuzu kaybettik. Zaten şeker ve trioid hastasıyım gebelik zor geçiyor. Şuanda 19+5 hamileyim yarın detaylı ultrasona girecegim çok kaygılıyım yine aynı şeyleri yaşarım korkusu beni bitiriyor.Ne olur bu gece dualarınıza benide ekleyın. Allahım sen yardım et 2. Kere evladımı gömdürme bana Yarabbim..
Ozge1008 Bella34 hayırlı haberler alırsın inşallah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤲🏻
Bella34 Bsrakaplan yok cnm her türlü testi yaptırdık fetal dna, nifty, kramozom anomalisi hepsi normaldi.En son bebek 25. Haftada dogdu vücudunu inceleyilim bebegin bakalım dediler onuda eşim dinen uygun görmedi yaptırmadık.
Bsrakaplan Bella34 canim birde bunun mikrosefalisi var benim annem iki evladını bu hastalıktan kaybetti ama akraba evliliği ondan dolayı sordum. Allah sabir versin 🙏
Zeynpatak Bella34 insallah hayirli haberler alirsiniz . Bebisiniz cok cok sagliklidir ve sag salim kucaginiza alirsiniz hamilenin duasi kabul olur derler arkadaslar da hep dua etmis . Akliniza kotuyu getirmeyin 😊