EsoMom_ AnneeeG1 gebelik varsa ondan da pik cıkabilir ilk attığın foto gibiydi testim sen bi kaç ver canım
AnneeeG1 EsoMom_ walla yarın regl günüm normalde ki eğer olmazsam pzt gider kan veririm artık bilemiyorum
EsoMom_ AnneeeG1 valla ben ovulasyonda gordugumda çok zor bekledim dayanamadım gördükten ikinci günde kan verdim hemen 31 cıkmıstı
EsoMom_ AnneeeG1 hcg testi yapmışsın duvarında gördüm silik var bence git kan ver direk şuan 20 haftalık olduk bile
AnneeeG1 EsoMom_ silik var evet ama bilemiyorum yarında son kez bi övülasyon yapayım o da pik olursa kan veririm beni gaza getirme ya 😂😂
AnneeeG1 EsoMom_ şuan içim içimi yiyor zaten anlatamam ama hayal kırıklığı da olabilir belki tekrardan yumurtluyorumdur bilemiyorum ki olmadı yarın test yapayım tekrar
EsoMom_ AnneeeG1 yarın eczaneden erken gebelik testi al onu yap çizgi görürsen hemen kan vermeye koş git 😀😀😀😀
EsoMom_ AnneeeG1 kaşık agrısı vardı öyle çok belirtilerim yoktu göğüs uclarım sızlıyordu tek onlar vardı onun dışında diğer belirtiler 6. Haftalık olunca belirmeye başladı
AnneeeG1 EsoMom_ ya övülasyon testlerinin yanında gelen testlerden 1 tane var onu da yarın ilk idrarla yapayım dedim
AnneeeG1 EsoMom_ walla benim de şuan acayip sol kaşık ağrım var arada sağ kaşığım da agırıyor bilemedim