Meral_63 Evet bıçak makas karbonat çamaşır suyu nasıl denediniz durumlar nasıl çıkan oldu mu 🙂↕️ Amaç sohpet olsun
Parek00 ayy evet bende yüzük testi yaptım, makas bıçak yapmadık akia eşime yaptırayım :dyok lahana yok karbonat testi falan var diyolar ama hiç denemedim
Ervahayal Parek00 karbonatı dene bence köpürse erkek tepki vermezse yada az tepki verirse kız Benim kızımda az tepki verdi ama bunda baya köpürdü bakalım sonucu heycanla beklıyorum
Meral_63 Parek00 ben de eşime yapim hele makası bıçak testini 🤣😹 ben her ikisinin üstüne oturdum hem bıçak hem makas annem yaptı makas gormcem yaptı bıçak eşimde deneyim ben 🤣😹 adamın bi yerine batmasın da
Zeliha_plt38 Ervahayal karbonat zaten idrarla karışınca her türlü köpürecek gibi düşünüyorum ya cinsiyetle pek bağdaştıramadım ama yapmadan da duramadım yorumu okuyunca 😂
Ervahayal Meral_63 Karbonat olacak canım köpürse erkek az tepki verirse köpürmezse kız demekmiş kızımda gerçekten az tepki verdi bunuda bilmıyorum cinsiyeti ama köpürdü bakalım sonucu paylaşırım kaç haftalık bebeğiniz
Ervahayal Zeliha_plt38 kızımda köpürmedi çok az tepki oldu ama bunda baya köpürdü ben yapmasam bende inanmazdım şahsen denemede zarar gelmez
Ervahayal melikeyimmmmm 1 yemek kaşığı Karbonat koydum yarım plastik bardak idrar ilk karbonatı koy plastik bardağa sonra idrar eklenecek hemen tepki veriyor zaten