Tomriscvn Merhaba postuma resim yükleyeceğim fakat resim ekle diyorum en son çektiğim resimler çıkmıyor neden olabilir
erikarpuz Tomriscvn Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
2bebelianne Tomriscvn telefonunuz ne androidse küçük kutuda göz at kısmı var oraya tıklayın orada dosyalar hâlinde çıkıyor son fotolar
Tomriscvn erikarpuz Malesef olmuyor İngilizce olarak dosya yüklenemedi diyor mutlu resimden yapıyorum
Tomriscvn erikarpuz Some files couldn’t be loaded 1000023972.heic - MEDIA_ERR_SRC_FORMAT bakın böyle hata veriyor
Tomriscvn 2bebelianne fotoğrafları ekran resmi çekip öyle yükledim orjinalini kabul etmiyor nedense eskiden iphone kullanıyordum şimdi androidde döndüm ondan kaynaklı olabilir miki 😃