Bsracbn 2021 yılında artık çocuk istediğim için genel bir kontrole gitmiştim doktor bana çikolata kistim olduğunu asla normal yolla çocuğum olmayacağını söylediğinde hayatımın en kötü gününü yaşamıştım. Eşim doktora sinirlenip beni hemen başka bir doktora götürdü rahim filmi çekildi testler yapıldı herhangi bir sorun yoktu eşimin değerleri düşük çıktı. 3 sene çok taktım kafama çok üzüldüm sürekli düşündüm ağrılarım çok şiddetlenmişti dayanamıyordum her ay serum taktırıyordum. Doktorum hep unut artık bak ne zaman unutursan emin ol gelecek diyordu ama dinlemiyordum tabikide. 1 sene önce bir karar aldım düşünmeyecektim oluruna bırakacaktım kafama takmayacaktım ki gerçekten bunu başarabilirim. Belki yanlış ama doktora bile gitmedim çünkü unutmaya çalışırken sürekli aynı şeyleri duymak unutmanıza izin vermiyor. Öncesinde her reglimde hastanelik olan ben 1 senedir ağrı kesici hap bile içmiyorum. Dünde alerjim olduğunu unutup soğan yedim kolum şişti ilacımı içecektim ama 6 gündür geciktiğimi farkedince dün gece gidip test aldım garanti olsun sabah yaparım ona göre içerim dedim ilk test pozitif çıktı hemen bir tane daha yaptım oda silik çıktı, yarın gidip kan vereceğim nasipte varsa olabilirde olmayabilirde. Tek bildiğim inanın kendinizi yıpratmanızın hiçbir anlamı yok çünkü sonucu değiştiremiyorsunuz ben 3 sene boyunca boşuna psikolojimi bozdum ağrılar çektim. Eşimle 1 ay önce karar verdik artık çocuğumuz olsun tüp bebeğe başlayalım diye bugün böyle bir şeyle karşılaştım. O yüzden moralinizi sakın bozmayın biliyorum çok zor ama çok ciddi bir durum yoksa düşünmemeye çalışın 🙏