Ayseguls_baby YyyyYasemin 8. Haftada bir kaç gün kusmuştum düzelmiştim 12 de tekrar başlamıştı yine bir kaç gün sürmüştü şimdi 16 yım bayadır kusmuyorum çok şükür. Tamamen bünyeyle alakalıymış
Yektek22 YyyyYasemin benim 6. Haftada başladı 10. Haftada birden kesildi çok şükür. Sabahları oluyordu iki üç güne bir kusturuyordu. Şimdi sadece yemeği fazla kaçırırsam rahatsız oluyorum
Der_yaa YyyyYasemin csnm benimde 12.haftamda biter gibi oldu şuan 22 haftalığız halen ara ara istifra ediyorum yani tam anlamıyls geömedi
Sizdenbirii1 Ne güzel işte canım herkeste aynı göstermiyor bazen ara ara bitti sanıyorsun ama tekrar geri dönebiliyor umarım sende öyle olmaz
YyyyYasemin Sizdenbirii1 umarım yani yine bulantı oluyor ama gün içinde çok iyiyim sabah kusmalarım olmuyor biraz endişe ettim açıkçası ters durum mu var diye
YyyyYasemin Der_yaa çok teşekkür ederim içim rahatlıyor böyle şeyler duyunca benimde 2 gündür olmadı bugünnkustum🤭
SeydaCn 9 haftalık şu an günde 10 kez kusuyorum nerdeyse gece gündüz farketmiyo normal mi benzer şekilde olan var mı
SeydaCn Rutin işlerimi yapamıyorum evden çıkamıyorum mide bulantısı kusma çok kötü bişey inşallah kısa zamanda geçer