Melooom0203 Kızlar daha giden gelen yok tekrar kan vermek istiyorum pazartesiymiş beklim yoksa yarın acılde vereyim mi
User74927492 VelizadAys prodoktordu canım ama akşam yapmıştım idrarımm da çok yoktu 6 7 damla falan heyacandan bekleyememiştim üç gün önce uaptım
isimsiz12 User74927492 bunlar hamilelik belirtileri mi veya yasayan var mı bilmiyorum en yaygın belirtiler gögüslerde hassasiyet acı agrı ve aşırı halsizlik uyku hali ve bende bide baş dönmesi vardı
prensesinannesii1 Kızlar regl oldum çok şükür 2 ay olmuştu olmayalı Bence regle yakın silik çıkarıyo haberiniz olsun 😹
Melooom0203 Kızlar moralım çok bozuk 19 gün gecikmem var hala bi umut bekliyorum dünden beri göğsüm ağrıyor dokunamıyorum bide adet sancısı çekiyorum keyfim kaçtı moralım bozuldu adet olucam sanırım 😔
Merve-metin VelizadAys 20.günde kan testiyle öğrendim o zamana kadar her idrar testim negatif çıkmıştı
prenses34_ User74927492 bende 6+2 haftalıken öğrendim adetimi takip eden biri değilim ama regl ağrısı çekip olmadığımda şüpelendim yaklaşık 2 hafta gecikmem olmuş farkında olmadan ama ona rağmen testte silik çıkmıştı ama en garanti sonuç kan testi verin bence hakkınızda hayırlısı olsun😊