User74927492 Aysenur5571 bi kalktım saat 11 buçuk o saatten sonra anca temizlik yemek yapılır 😅 akşam bakalım bi olmazsa yarın umutlu okmadığım için gidesim de yok olsa şuan yürüyerek giderim hastaneye
prensesinannesii1 User74927492 kızlar benim de son ilşşki 20 Hazirandı tam adete yakın oldu yani hala olmadım ama bu zamana kadar çıkar mıydı bugün yaptığım test silik çıktı ama olsa daha koyu çıkması gerekirdi dimi of aklım karıştı
Aysenur5571 User74927492 bende akşam acile gidip vereceğim yoksa yok artık strese sokmucam kendimi ya
Aysenur5571 prensesinannesii1 çizgi var gibi yada ben mi görmek istiyorum başka test markasıyla denesene
prensesinannesii1 Aysenur5571 var ya bende görüyorum bide ateşim çıktı bi ateşli hastalık geçirdim aferin falan içtim inşallah bi şey olmamıştır veya yoksa da başka bir test alıp denicem akşam sende dene bence
prensesinannesii1 Aysenur5571 bazen adete yakında böyle çıkmıştı adet olmuştum öyle bi ihtimal de var
Aysenur5571 prensesinannesii1 canım ya bu bir haftadır günde kaç tane test yaptım hiç çıkmıyor ki silik hayali çizgi bile yok üste atmıştım fotoğraf baksana ben onu en son yaptım
Aysenur5571 prensesinannesii1 inşallah en içten duamla iki çizgi de kıpkırmızı çıksın senin🤲❤️❤️ yok canım ya bence benim olmayacak pko da var zaten neden heveslendim anlamadım ben
prensesinannesii1 Aysenur5571 öyle deme bende 2 ayda bir 40 günde bir adet olan biriyim gebelik oldu bende kızım 1 yaşında hemen öyle düşünme ne hastalıklar var
Talentedmom User74927492 ben 10 gün gecikince test yapmıştım 2 gebeliğimde de ilkini 7 haftalıkken 2.de 6 haftalıkken öğrendim