Eymenata Gencmomm deniz mahsulleri bakteri barindirabilir ilk 3 ay yemeniz cok risk olusturmaz ancak bebek buyudukce yediklerinize dikkat etmenizde fayda var bende ciger cok severim ama yemedim tuttum kendimi bu bir surec dogumdan sonra da yiyebilirsiniz riske atmaya degmicek seyler bunlar.. tercih sizin tabiki.. Marul gibi saglikli bir besinden toxoplazma gecme riski de var ona bakarsiniz yani neyin ne olacagini bilemiyoruz 🙈
SevCem Gencmomm dayanmak zor hatta bazen ağlıyorum. Ben de hem gebelik alerjisi Hem de gebelik şekeri çıktı. Midye bile benim yasaklar listesinde lükse kaçar. Olabildiğince yemiyorum. Ama artık kötü olunca bir kaşık alıyorum.
srpl1515 Meripella aynı ben de öyle . Hiç kısıtlamıyorum kendimi. Canım ne isterse yiyorum. Ama midyeyi hiç yemedim. Doğumdan sonra inşallah ☺️
Crnerkn Ga35 kalamar karides midye bunlar daha çok diplerde yaşadığı için yüksek oranda civa gibi ağır metallere maruz kalıyolarmış. Bu yüzden hamilelere önerilmiyo malesef
Meripella @srpl1515 onu bende yemedim yemeyide düşünmüyorum içinde civa falan kalıyomuş malum civada vücut için sağlıklı olmadığı gibi bebeğe de zararlı haliyle
Nursen21 Gencmomm kız evdede yapsan illaki sucuk susis eklemek gerek eşim izin vermiyor yoksa bende evde yaparım
Limonata Gencmomm kesinle yeme tabiki :) sen burda yok ben yedim yok ye bişey olmaz diyenlere bakma onlar int kitap açıp okumayan insanlar.. dip balıklarını bile yememen gerekiyor . Ben çiğköftr hastasıyımdır 2 günde tok karnına yerdim😊 ama şuan asla ağzıma sürmüyorum. 9 ay yemeyi ver ölmezsin modundayım😊
Seda5892 Gencmomm benim de canımın en çok istediği şey çiğ köfte idi etsiz olanı doktoruma sordum kesinlikle yasak dedi 😢
butterfly4 @Gencmomm ben arada sucuğu pişirip yiyorum, çiğ köfteyi de ilk haftalarımda canım çok çekti ve yedim sonradan nefret ettim nedense, salam sosis severdim ama yemiyorum ama canım çok istese birazcık da olsa yerim, çok canımın çektiği şeyi mutlaka tadımlık da olsa yiyorum ben
Gencmomm Hepinize yanıtlarınız için teşekkür ediyorum. Dün forum sohbetimizi yarıda bırakmak zorunda kaldım. Dün akşamdan itibaren kahverengi lekelenmelerim söz konusu bu yüzden istiharat ediyorum. Cevap veremediğim arkadaşlar kusura bakmasın. Hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏🌸
Burcak61 Gencmomm normalde sucuk çok severim bugün 18+0 oldum bugüne kadar hiç yemedim kola vs de içmedim ama burgerin patates kızartması bu özledim ve artık yumurta yemekten bıktım Ama yemedikçe unutuyor insan artık aklıma gelmiyor bile