Kızlar bir hafta öncesine kadar benim kızım birde ikide yatardı, o kadar yorgun düşerdi ki gece uyanamazdı gece beslenmesini çığlık çığlığa yapmazdı uyumak isterdi falan gerçekten iğrenç bir zamandı yedi aylık. Uyku Eğitimi falan denedik olmadı düzeltemedik epey mahvolmuştuk, ben de doktorundan yardım istedim zaten şiddetli bir biberon Reddimiz var doktorumuz gece beslenmesini kesmemi istedi gece beslenmesini kes ilk birkaç gün acıktığını anlamaz senin onu kaldırmanı bekler bunu yapmayınca bu rutin haline gelir dedi, gece beslenmesini tamamen kestim sonra bir gece kendisi kalktı beslendi biraz yattı sonra biraz sabah geç kalktı. Şimdiyse gece beslenmesi yapmıyor kesintisiz uyuyor sabah erken saatte kalkıyor erken yatıyor yani ikide uyan bir çocuk birden bire onda uyumaya başladı sekizde uyanıyor. O kadar değişikkı 12 de uyanıyordu bire kadar süt içiyordu bir de uyuyakalyodu 2:30’da kahvaltı öğünümüzü yapıyorduk falan çok zordu. Doktor birden bire sabah çok erken kalkamaz çok erken de yatamaz bunu 10 da sabitle dedi önce dün onda yatırdım sabah sekize kadar hiç kalkmadı sekizde kalktı beslenmesini yaptı 10:30’da ilk uykusuna yattı 11:30’da kahvaltısını yaptı şimdi sütünü içecek yatacak kalkınca öğle öğününü yiyecek sonra artık rutıne göre devam edecegız. Bu sekılde gece beslenmesını onun ıstegıne göre yapmam yanlış mı? Gece beslenmesini kaldırdığım zamanlar o günümüz çok kötü geçiyor gündüz yemiyor gece yemiyor biberondan tiksiniyor ama Kaldırmadığım zamanlar kendi insafiyetine göre hareket edince beni birtık daha kolaylaştırdı. Bu şekilde devam etsem mi yoksa yine gece beslenmesi falan yapsak mı bilemedim ki? Şu an on bile onun için geç dedi doktor ama alışana kadar bu saati hemen çok erkene alamayız dokuza kadar çekecekmişiz yazın dokuza sabitleyecekmişiz sabah yedide kalkacak şekilde ayarlayacakmışız. Şu an sabah sekizde kalkması akşam onda yatması benim için çok büyük bir lütüf oldu çünkü ikide yatıyordu yedide beslenmek için kaldırıyordum falan yani sıfır uykuyla duruyordum. Şimdi birkaç saat kesintisiz ben de uyuyabiliyorum acaba doğru mu ilerliyorum doktora da sürekli soramıyorum