maviskokiz iremkzltepe ben folik asit başlamadım geç kalmış mıyımdıe öncesinde 3 aydır kullanıyodum ama geçen hafta cumadan beri kullanmıyorum sadece
SebahatR prenses34_ inşallah 🥹 Çin takvimine göre erkek 🥹😅 sağ yumurtam tutundu 🥹🥰 genelde sağ olursa erkek sol olursa kız derler bilmiyorum 😅
prenses34_ SebahatR hadi bakalım hayırlısı 😅 Bnmde çim takvimine göre kız çıktı da sağ yumurta sol yumurta tutunmasını nerden bakıyoruz nerden biliyorsun yani sağ yumurtaya tutunduğunu 🤔
Gulcingul Merhaba, Gördüğüm rüya ile yola çıkarak adetime 1 hafta kala erken gebelik testi ile 3+3 de oldukça erken öğrendim. :)
Melissayda 5+4 haftalıkken öğrendim kızımı şimdi 20 aylık🩷 8+2 haftalıkken öğrendim ikinci kızımı şimdi 35 günlük 🩷🧚🏻♀️
zehrasf Ayseguls_baby bende adetim 1 hafta geçince evde test yaptım pozitif çıktı. Acilde kan verdim 8000 lerde çıktı betam. Bugün kadın doğuma gittiğimde ultrasonla çok zor gördü. Kese çok küçük. İçi dolar mı bilmiyorum dedi. Bu kadar yüksek betaya rağmen kesenin içinin boş olması normal mi.
Ayseguls_baby zehrasf alttan bakmadı mı benim doktorum kalp atışını dahi alttan bakarak gördü. Belki karından baktıysa görememiştir