Neylin Mahbuss bende üstüne adet gördüm ,şuanda 24 haftalık hamileyim ve adetim te her zaman ki yoğunluk ,gün ve şekildeydi o yüzden hiç şüphelenmedim 🤷♀️
Mahbuss Neylin söyle olabilir o zaman bazı kadınlar adete yakın yumurtlama oluyor mesela adete 4 5 gün varken o zaman adet görmek zorundasınız yani bunuda anlamadığımız için diğer ay öğreniyoruz yani çok videolar izledim çoğunluğu böyle diyor
Mahbuss denizers hayırlısı olsun canım çok kafana takma bende bıraktım bak bekliyoruz bizde inşallah bizlerde hamile kalırız bir gün Allah isteyen herkese nasip etsin 😊
YagmurDaskn denizers Canım belki üşütmüşsündür. Ondandır bu ağrılar ve bulantılar. Havalar malum bu aralar
Neylin denizers sağlık olsun canım ,İNŞALLAH tez vakitte sağlıkla sıhhatle hayırlı haberlerini verirsin 🙏❤️
minnakkuzumm denizers canim benim normal adetimde hic agrim olmazdi. en son adetimde anlattigin gibi gecti. sonraki ay adet olmadim hamileymisim :)
momof3 denizers Olabiliypr canım kayınvalidem 6 aylıkken anlamış hamile olduğunu adet gördüğü için.Benim de adetime 7 gün kaldı heyecanla bekliyorum bütün belirtiler var geçenlerde erken gebelik testi yaptım negatif baya hüsrana uğradım o yüzden bekliyorum 😔 sanırım psikolojik benimki
melegiminannesi Canım üstüne görme öyle 3 gün pedler dolusu vs olmuyor uzun sürende var ama 1 damla başka olmaz ve sancısı da olmaz. Gebelik testi yaptın mı ve ya kanda baktın mı
denizers melegiminannesi baktım canım dün testte çıkmadı bu sefer ,hayırlısı aklımda şüphe kalmasın drdim