anonimhesapp Letu kullanmama rağmen bugün adetin ilk gününden 17. gün hala yumurtlama yok. Geçen ay da letu kullanmıştım 15. Gün pik görmüştüm. Letuya başladığım günü bu ay erkene aldık ona rağmen erken olmadı belki de hiç olmayacak. Letuyla bile yumurtlamadan geçen ayınız oldu mu ? Geçen ay olunca her ay olur sanmıştım.. 😔
mommy0806 Bende pcos var. 43.günde yumurtlama görüp 3 gün üst üste değerlendirdim, şuan 36 haftalığız çok şükür. Kaç kez testler bozuk benim çocuğum olmayacak böyle giderse diye yanılgıya düşmüştüm. Sabredin yapmaya devam edin 🙏🏼
anonimhesapp mommy0806 hiç letu / klomen gibi yumurta geliştirici ilaç vermişler miydi size bana geçen ay verdi onunla pik gördüm bu ay ilaca rağmen göremedim 😔
mommy0806 anonimhesapp yok benim gittiğim doktorlar çocuk istediğimi evli olduğumu bile bile doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini hormonları düzene sokup sonra çocuk düşünmem gerektiğini söylediler saçma şekilde ben de kullanmadım. Klomeni duymuştum parayla alıp kullanacaktım baktım vermiyorlar sonra gebe olduğumu öğrendim