Nureda1296 Detaylı ultrason için gittim asla memnun kalmadım insanla aşağılar biçimde konuşuyor tarama testlerini yaptırmadığım için geri kafalıymışım gibi azarladı
2bebelianne Nureda1296 şehir Hastanesi olunca normal geliyor bana özelde çok severek gittiğim doktor devlet hastanesine geçmiş ve huyu tavrı öyle değişmiş ki oraya giden kendini garantilemiş gibi hareketler tavırlar sergiliyor
asafinannesi27 Nureda1296 banada aynı şeyleri yaptı aşağıladı ağlaya ağlaya çıktım tekrar çağırdı gitmedim açıkcası
ozlemeslemgoktug Nureda1296 samsundayim iki cocugumdada üçlü test ve şeker yüklemesi hariç başka test yaptırmadım hiçbir doktorda assaagilayarak konuşmadı çok şükür bidaha gitmeyin öyle doktora sonucta kimse assagilanmak için gitmiyor doktora
Zeynepackgz Nureda1296 of zar zor 30. Haftada buldum oda aynı kadın böyle azar yemeye mi gidecek misim
Nureda1296 2bebelianne Benim deneyimimden sonra bir arkadaşım da gitti ona da aynı şekilde davranmış daha sonra ki kontrole de izinli olduğu için başka doktora gitmiş ondan da çok memnun kalmıştı
2bebelianne Seda2727 Kahramanmaraştaym ama isim vermeyeyim canım sonuçta ben kendiisne gitmiyorm artık
Nureda1296 Seda2727 Gaziantep şehir hastanesi Perinatoloji doktoru Aslıhan kurt kesinlikle gitmeyin bende resmen travma olarak kaldı bir hafta boyunca söylediği şeylere ağladım psikolojik olarak çöktüm
Nureda1296 ozlemeslemgoktug zaten son oldu o günden sonra özele devam ettim bu benim kararıma bırakılmış bir şey her ne olursa olsun o benim bebeğim aksi bir durum olduğunda ondan vazgeçecek değilim