Nurcnbilge Kızlar regli belirtileri yaşadım ve regli olmadım günlerdir göğüslerim ağrıyor ağrısı bugun hafifledi o kadar korkuyorum ki tek çizgi görmekten cesaret edip test yapamıyorum benim gibi belirti yaşayanlar var mı
Nevagibi Nurcnbilge göğüs ağrısı yok âdet olcakmışım gibi ağrım var test yaptım bu sabah silik çizgı çıktı alt karnımda yanma hissi var biraz adet ağrısından farklı gibi
Angelaass Nurcnbilge test yap belirti bunlar zaten adetin kaç gün gecikti 1 2 günse 3. Günün geçmesini bekle
Nurcnbilge Busranur_mnts Busranur_mnts 5 gün oldu 4 ay önce kürtaj oldum reglim 30 günü geçmedi 24 29 gün içinde oludu döngüm
Nurcnbilge Busranur_mnts Angelaass Kızlar ben erken gebelik testi yaptım silik bi çizgi çıktı emin değilim yani bi kararsız kaldım
Angelaass Nurcnbilge ilk idrarla yapmana gerek yok varsa kesin hemen çıkar çünkü ama tabi yine siz bilirsiniz 😇
mavi123_ swwlnur benim adetim düzensiz olduğu için hep 15 gün gecikmelerim oluyordu oyğzden yine her zamanki gecikmedir diye takmadım ve 13. Veya 15. Gündü öğrendiğimde
Nurcnbilge Busranur_mnts Bugun days doctorla yaptım daha belirgin çıktı çizgi herkes yalancı pızitiflik veriyor dediği için kararsız kaldım