berryy21 Kızlar fetal dna kaçıncı haftada yaptırdınız istanbul içinde bir de ne kadara yaptırdınız nerde yaptırdınız benim ilk gebeligimde yapmadım ama bunda biraz riskler var diye yaptırmak istedik bilgilendirirseniz çok sevinirim 🙏🏻🥰
Tucee7- berryy21 bana önerdi doktor kesin sonuç diye ama yinede bana bıraktı herhangi sorun yaşamadım diye yaptırmadım ikili yaptırdım bişey olursa onuda yaptırırm dedin hatta dün yaptırdım testi arkadaşım istinye üni hastanesinde yaptırmıştı 450 dolar diyordu En ucuzu yeditepe yapıyormuş ama öyle duymuştum
busra_aa Smaris diye bir firmada yaptırdım. Yanılmıyorsam 12.500 falandı ama nisan ayındaydı. Genoks diye bi firma 14.000 demişti. İstanbulda bulunuyorum. Gelip evden kan aldılar ve kısa sürede raporu çıktı.
fyztgykyr berryy21 Koz yatağı ve koşu yolu şubeleri varmış, ben görüştüm bugün, 8 250 tl fiyat verdiler.
Hashasim2020 Primis diye bir firmada yaptırdım dün gelip kan aldılar bir tüp, 12500 ödedim eve post cihazıyla geliyorlar zaten bi hemşire gelip hem kan hem ödeme alıyor. Sonuçlarını bekliyorum 1 hafta 10 güne dediler
edaonyurtttt Hashasim2020 merhaba ben de yarın aynı yerde Fetal dna için kan vereceğim.memnun kaldınız mı acaba bir sorun yaşadınız mı🌸