Zarifokur vanilya_kokusu_ ya bende hiç bir belirti yok. Demek ki olmadı bakacağız bir kaç güne belli olur .
vanilya_kokusu_ Zarifokur öyle deme canım bazılarında hiç belirti olmadan çıkıyor belli olmaz ümidini kesme
AnneeeG1 vanilya_kokusu_ ya canım birşey soracağım yumurtlamadan sonra sürekli mi akıntı oldu yoksa yeni mi başladı benim yumurtlamadan hemen sonra başladı hala devam ediyor
AnneeeG1 vanilya_kokusu_ ya canım birşey soracağım yumurtlamadan sonra sürekli mi akıntın oldu yoksa yeni mi başladı benim yumurtlamadan hemen sonra başladı hala devam ediyor
vanilya_kokusu_ AnneeeG1 bende de oyle oldu beyax kokusuz bir akıntı var arada gene geliyor özelikle sabahlari
Cicilininkini vanilya_kokusu_ hayırlı olsun canımmmm saglıkla al kucagına da inşallah allah herkeze gönlünden geceni nasip etsin ♥️ 🙏🏻 ♥️
Hatice4136 AnneeeG1 regli döneminde yumurtlama olabiliyor canım değerlendir bugün yarın iyice koyulaşır yada hamilelik testi yap
gozde91 AnneeeG1 benimde üzerinden 10 gün geçtikten sonra tekrar koyulaşmıştı. Meğerse hamileymişim inşallah sizinde öyledir 🙏
AnneeeG1 Hatice4136 canım normalde ben 4 Temmuz da yumurtlama 5 temmuzda da çatlama gördüm acaba tekrar mı yumurtluyorum