Avsar Ervazeynep canım görümcem kız istiyordu ilk doktor kız dedi iki hafta sonra erkek dedi sonra başka doktora gitti tekrar kız dediler ayrıntıya girdi orda ki doktorda erkek dwmiş bende öyle olursa diye çok korkuyorum ama olabiliyor malesef
Kelebek123 Gizem_miros 13+2 de pipisini gösterip çok yüksek ihtimalle erkek dedi. Doktorun tecrübesi.önemli olan. Benim doktorun hastaları hiç yanılmadığını söylüyor.
Gizem_miros Kelebek123 ha bana solemedi kuzum 13 haftalikken gittim solemedi bildigin pipi mi gordunuz yoksa cikinti mi vardi erkek olabilir dedi canim
FtmaOngn Minnosaile biz net pipiyi gördük net olan bisey nasıl degisebilirki o doktor biraz sacmalamis canim bence 😀
Ervazeynep Avsar aynen benimde öyle , ikili testi yapan doktor çıkıntıyı bile gösterdi, kız olsa bu olmazdı dedi, ama kendi doktorumda kızdan çok emin konuştu
FtmaOngn Minnosaile ay suan gerckten sok oluorm tabi hersey Allah’tan ama ilk kez böyle bisey duyorm yanı bence yanlış düşünce yanı olan bisey nasıl değişir yanı çok ilginç tövbeler olsun 🧐
Minnosaile FtmaOngn sonuçta usg sen cinsiyet bakıyorlar yanılma illa ki olur 🙂görünen şey belki de pipi değil veya tam tersi 🙂
Nur08 Bana 12. Haftaya net bisey demedi erkeğe benzetti çıkıntı var dedi şuan 14+1 im daha gitmedim çıkıntı olunca kesin erkek mi oluyo kizlar?
FtmaOngn Minnosaile peki ne olabilir mesela el parmağı ayak parmağı gibi olabilir mi 🤨 popo arasına ışınlanmıştır ozman haklısın doğru 🤨
Tugbatje Esrasrgn senin karninda cizik oldu mu erkek de siyah cizgi oluyormus kizlarda olmuyormus nekadar dogru bilemedim
Tugba1234 Gizem_miros canim benimki önce tahmin etti benziyor dedi sonra biseyler yiyip gel dedi bidaha girdim bacaklarini acti erkek dedi bence bebegin pozisyonu ve doktorun tecrubesi önemli