Mehtapp06 11+6da erkek dedi 15de kesinleşti☺️ Gerçekten Ağustos erkek ayıymış 😊 sağlıkla gelsin miniklerimiz ❤️
Gizem_miros Kizlar doktoru erkek diyenler pipiyi gordunuz ama degilmi bende 13 haftaligim solemedi doktorm siz ogrenmissiniz demekki net pipi goruldu
busragungorbayram 11. Haftada kanamayla gittim nöbetçi doktor erkek dedi 5 gün sonra kendi doktoruma gittim. cinsiyet için erken henüz göremiyorum belli değil dedi. Şimdi 14. Haftadayım acaba değişme ihtimali olur mu yani kesin erkek midir?
Minnosaile busragungorbayram 20 haftaya kadar değişiyormuş canım bana da erkek dedi ama hazırlık yapma 20 haftadan sonra yaparsın dedi 🙂
EcemErgen Selam kizlar 🤚 banada doktorum 13+3 de kiza benziyor dedi. 1 hafta sonra yine gittim bu seferde erkege benziyor dedi 😂 bizde bilmiyoruz ama içimden hep erkek geçiyor 😂
FtmaOngn Minnosaile biz net pipiyi gördük net olan bisey nasıl degisebilirki o doktor biraz sacmalamis canim bence 😀
Sencer60 Tugbatje dr un 12. Hafta kiz dedigi Minnosum meğer erkekmiş. Halen ben soktayim. Tekrar değişir mi acaba 15 haftaligiz.
Tugbatje Sencer60 erkek kendini daha erken gosterir diye biliyorum bu benim ikinci hamililigim kizimda ben hic cikinti gormedim bunda gordum🥰
Pembepanter 15+5 bugün öğrendik kıza benziyor pipi göremedim ama 3 hafta sonra Geldiğinden daha net belli olur dedi. 15. Haftadan sonra da değişmez herhalde 😊 büyük ihtimal çiçeğim olacak nasipse 🌹😍🥰
Sencer60 Tugbatje kesinlikle erkek daha erken belli oluyormus ama ben son gittiğimde pek anlayamadım dr bazen gec olabiliyor %100 erkek dedi ama halen birşeyler almaya cesaretim yok ya tekrar değişirse diye 😀😀😀😀😀