Albora Merhaba kızlar birkaç kere kaset testler yalancı pozitif verdi Prodoctor erken gebelik testi yanıltır mı ona göre sipariş vereceğim hevesimin kursağımda kalmasından korkuyorum 😔
Busranur_mnts Albora bana doğru sonuç verdi awox da kuruma vs vermedi en son test yaptığımda bu iki markayı da denedim hem düşük değerleri de gösteriyor
happymomdayss Albora bende prodoctorun 10 testin hepsi çizgi cıkardı bu ay laqobuick marka gebelik testi aldım attım kenara kuruma cıkarmıyor denedim
Buse1811 Albora iki gebeliğimide onunla öğrendim ilk gebeliğimde 5-6 gün felan anca gecikme olmuştu kasette çıkmamıştı ama onda silik şekilde çıkmıştır ikincisinde zaten direkt onu denemiştim… bence aşırı başarılı
Albora happymomdayss biraz araştırdım da Prodoctor u doğru sonuç veriyormuş şimdi sipariş verdim ya acaba üzülür müyüm 4 ay önce kürtaj oldum çok istiyorum olmasını ama geçen ay üst üste kaset hep yalancı pozitif verdi inşallah yanılmam ya
Albora Buse1811 ayy böyle yorumlar okuyup mutlu olmak istiyorum bende Anne olmak istiyorum inşallah gelince hayallerime kavuşurum
Albora Busranur_mnts ya şu an Prodoctor sipariş ettim tereddütte kaldım bunlar gelsin adet olursam bir dahaki için awox vericem