2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Bir avazda inşallah kuzum. Güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıcakla gelsin paşa 🥰
Zge12 GirlandBoy_Mom canım rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini 🫶🏻🤲🏻
Alparslanim29 GirlandBoy_Mom ay bi avazda dogurursun ins saglicakla kolaylikla bnde 39+3 um beklrmedyim haberdar et bizi
Deleted33000 GirlandBoy_Mom çok geçmiş olsun aşkım nasıl geçti doğumun hikayeni sabirsizlikla bekliyorum
Esraa00 GirlandBoy_Mom oyyy şükür geldi paşaaa 🥹nasılsınız bebiş nasıl sen nasılsın gözün aydın güzelim Allah analı babalı büyütsün inşallah 😍🤲🏻
Zge12 GirlandBoy_Mom gözünaydın canım hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün ömrü bahtı güzel olsun. Sanada geçmiş olsun en kısa sürede toparlanırsın ❤️🤲🏻
GirlandBoy_Mom Deleted33000 çok güzel geçti kuzum allah korudu bizi bebeğimin boynuna kordon dolanmış 1 tur ve kakasını yapmıştı şükür hemen oldu doğum
Deleted33000 GirlandBoy_Mom vakti zamanı gelmiş demekki bebeğin canım benim Allah’ım sana bağışlasın oğlunu
GirlandBoy_Mom Deleted33000 kızım 2910 doğdu ona göre iriydi kuzum kafası falan ama inan sağlıklı olması en önemlisi
3_bebelianne Deleted33000 Canım aniden geldi nst sıfır sancıydı hep hepimiz şok olduk akşam üstü 7den beri ağrım vardı zaten🙈
Deleted33000 3_bebelianne maşallah kuzum daha dün doguramadim gibi şeyler yaziyordun yanlış hatırlamıyorsam bak vakti saatini bekliyormuş bebeğin sağlığı nasıl iyimi kilosu boyu haftan ne kadardı senin
3_bebelianne Deleted33000 38haftalıktı tam 3.200 49cm 🥰❤️minnak bir hanım sağlıklı canım şükür bende iyiyim