Uraymom 5 hafta 4 günlük tüp bebek annesiyim hastaneye gittiğimde kese ve yolk kesesi gözüktü bebek tahmini ne zaman gözükür? Bebeğin kalbi ne zaman duyulur
Pofidik123_ Uraymom ben 5+6 da kese gördüm 7+6 da çağırdı bidaha o zaman bebeğimi de kalp atışını da gördük çok şükür bugün 12haftalık oldum kontrolüm var birazdan çıkıcam evden çok heyecanlıyım 🥰
Glsahe Uraymom Garanti olsun 2 hafta sonra gidin bence kontrole bebek görünecek mi kalp atışı duyulacak mı diye insan strese giriyor bu yüzden 2 hafta sonra gitmeniz çok iyi olur sizin için 7 yaşında kızım var 7. Haftalarda duymuştuk kalp atışını şimdi 28+3 oğluma hamileyim 8. Haftada gitmiştim kalp atışını duymak için. Benim fikrim acele etmeyin içinizi ferah tutun 15 gün sonra tekrar gidin 🌸
Bmelekkk Hayırlı olsun, ben 6+6 da duymuştum kalbini, sizde ister haftaya ister garanti olsun diye 2 hafta sonra gidebilirsiniz, sağlıkla sağ salim vaktinde alalım kucağımıza inşallah 🤲🏻
Pofidik123_ Uraymom benim gönlüm hep kızdan yana düşük ihtimal olarak erkek deyince bi garip oldum bugün tabikide evlat evlattır rabbim verdiyse bu ayırt etmek istememek değil erkek çocukları da çok severim ama ne bileyim bugün tuhaf duygular içine girdim
kmulhim Merhaba ben de 6+4’üm bugün kontrolüm vardı bebeği gördük kalp atışı da belli oluyordu ultrasonda çok hafif duyuluyodu ama yolk kesesini göremedi. Alttan baksaydım belki görürdüm karından belki göremedşm dedi ama öyle de bakmadı. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Sizde de böyle bir durum oldu mu ?