Smr5353 13 haftaya yaklastım kontrolüm var devlet hastanesine gidiyorum acaba cinsiyet öğrenebilirmiyim
Melosss_16 Smr5353 8.haftada doktorum erkek gözüküyor dedi nasıl Y bu haftada bilinir mi dedim oğlusum olcak cidden neyden anlıyorlar bilmiyorum
gbdl2023 Smr5353 üniversite hastanesi profesör doktor takipliyim 12 haftalıkken ikiki testte cinsiyetimizi söyledi değişmedi 24 haftalığız şimdi
Smr5353 gbdl2023 evet bende gdince ikili test ve ense jalınlığına bakacagını söyledi ama ikili testlerde cinsiyetdemi belirlenio
minikari gbdl2023 ikili testte nasıl belli oluyor bende yaptırdım ama cinsiyetle ilgili bir şey demedi ve sonuçta da yazmıyor zaten
gbdl2023 Smr5353 zaten ultrasondan normal muayene ediyor farklı bisey değil bebeğin duruşuna göre cinsiyet de görürse söyler
SenaEf Hem kadın doğum doktorum 12. Hafta da hemde ikili tarama testi yapan radyoloji doktorum söyledi, %95 kız dedi bakalım bi değişiklik olmaz inşallah 🤣
minikari Smr5353 12. Hafta da gittim %90 kız dedi aslında bacak arasını da gösterdi 16. Haftadayım cuma günü randevum var kesinleşir diye umut ediyorum bakalım değişir mi diye de korkmuyor değilim 😂 özel takipliyim bu arada devlette söylerler mi bilmiyorum ikili test bende yaptırdım ikili testte cinsiyet yazmıyordu neye göre cinsiyet belli oluyor ikili de acaba bilen var mı
Pofidik123_ minikari ikili testte de yine yarı detaylı bakıyorlar ya onu mu kastetti acaba bende anlayamadım bende bugün 12+0 haftalığım sabah kontrole gittim %20 ihtimalle erkek gibi ama haftaya gel daha detaylı tekrar bakalım dedi sağolsun bide utangaç bi çocuğum olucak heralde bacaklarını çok açmadı elleriyle de hep yüzünü kapatıyodu
gbdl2023 minikari ikilide de bebeği inceliyor ya normal ultrasona gittigindeki gibi düşün görmemiştir demek ki
minikari Pofidik123_ 12. Hafta da benim bebiş bacak arasını net şekilde gösterdi doktorda güldü kendini gösterdi %90 kız dedi ama yine de değişir mi diye düşünüp durdum 1 ay şimdi 16 haftalığız cuma randevumuz var bakalım 😍
minikari gbdl2023 12. Hafta da benim bebiş bacak arasını net şekilde gösterdi doktorda güldü kendini gösterdi %90 kız dedi ama yine de değişir mi diye düşünüp durdum 1 ay şimdi 16 haftalığız cuma randevumuz var bakalım 😍