eacr6066 Kizlar merhaba adetten çıktım 10 gün sonra korunmasız ilişki oldu ve hemen 6 saat içinde ella hap aldım yumurtlayan zamanimmis o zamanda ella hap ise yaramismidir acil çok korkuyorum lütfen bilgisi olan bilgi versin
kimebaktin4 eacr6066 bacım oda ,100/100 yüz korunmuyor direk kalkıp lavaboya oradan duşa girdiysenz bir sıkıntı olmaz inşallah
Aeell eacr6066 100 de 100 korumuyo ama denemede de fayda var ama hemen içmen lazım hemen tuvalete gıdıp ıdralını temızle sıkıntı olmaz benim halam kordonlarını baglattıgı halde hamıle kaldı
adatuna eacr6066 yumurtlama günüyse işe yaramaz çünkü bu hap yumurtlamayı baskılıyor ama yumurtlama zamanıysa baskılanamazz zaten o gün gerçekliyor yumurtlama
eacr6066 kimebaktin4 onuda yaptım ilk 6 saat içinde aldım galiba yumurtlama günümmüş bunun tam ne demek olduğunu bilmiyorum kusura bakmayın internette en erken 18 saat içinde diyor yumurtlama olmuşsa etkisi olmaz diyor 6 saat içinde tutmuş olabilir mii
eacr6066 Aeell 6 saat içinde ictim birde ben en son 23 haziran da adet oldum yumurtlamam ne zaman olmuş oluyor her 30 günde Bi adet oluyorum
eacr6066 adatuna işte hesaplayamadim en son 23 haziran da oldum adet yumurtlama be zaman olmuş oluyo birde ınternette diyorki yumurtlama olsa bile ilacı içtiğin zaman rahme düşmesini engelliyor diyoe