Yeeso Kızlar 30 haftalık gebeyim bebek karnımın bir yerine kafasımı poposumu bilmiyorum ittiriyor elimle dokununca acıyor ittirdigi yer sızlama şeklinde sizde de oluyormu
Selim_Alparslan Yeeso bizde 30+3 kuzum evet ya bir yeri sol tarafımda surekli vurup vurup duruyor ve aşırı aciyor çürüttü resmen ya napiyor anlamadim karnımı da cok ağrıtıyor surekli geriniyor
dlnyny Yeeso merhaba bende 32.haftadayım genelde aynı şikayetlerimiz. Karnımda etim acıyor sanki son bir kaç gündür hareketleri çok setleşti yaşayan var mı?
09Tugba_0909 Yeeso 33+3 haftalığım bende de oluyordu ama bugün acayip derece kasılmam var anlamadım neden
Yeeso Selim_Alparslan evet benimkide sol tarafımda genelde ittiriyor duruyor 😄 bide acıyor kasılıyor filan
Ssema07 Doktora görünün kanala falan giriyor diyolar Allah korusun erken doğum olmasın içiniz rahat etsin görünün bari
Htcbyttt dlnyny bende 32+3 aynı şeyleri yaşıyorum hareketli çok canımı yakıyor doktoruma söyledim artık çok güçlü bu şekil ağrıtması çok normal dedi benimki içerde karete öğrenerek çıkıcak sanırım 😂
Morrinah 31+3 aynı dediğiniz gibi solda sürekli ittiriyor göbeğim yamuluyor o derece bu hafta normal sanırım herkes aynı şeyi söylemiş